Εικόνα

TUDOR FXD Chrono «Cycling Edition»

https://ift.tt/wSHWysf

Ο Giro d’Italia είναι ένας από τους τρεις μεγάλους γύρους του ποδηλατικού ετήσιου προγράμματος μαζί με τον Tour de France και τον Vuelta a España. Είναι ένας θεσμός επαγγελματικής ποδηλασίας, όπου συμμετέχουν επαγγελματίες αθλητές και ομάδες από όλο τον κόσμο. Ως γνωστόν, η αγωνιστική ποδηλασία απαιτεί από τους αθλητές τόσο σωματική όσο και πνευματική αφοσίωση σε ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο.

Το ρολόι που σχεδιάστηκε για τους επαγγελματίες ποδηλάτες, καλύπτει τις ανάγκες τους ενώ ταυτόχρονα είναι λειτουργικό στη χρήση του. Είναι γνωστό ότι τα γρήγορα επαγγελματικά ποδήλατα κατασκευάζονται από ανθρακονήματα. Αντίστοιχα, η κάσα του νέου χρονογράφου TUDOR Pelagos FXD Chrono έχει κατασκευαστεί από σύνθετο υλικό άνθρακα και είναι διαμέτρου 43mm. Η ενίσχυση από στοιχεία από τιτάνιο καθιστούν το ρολόι ιδιαίτερα στιβαρό και ανθεκτικό για τις απαιτητικές συνθήκες ενός αγώνα.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι η κόκκινη ταχυμετρική του κλίμακα σε μορφή σπείρας με κλίση 45 μοιρών στο καντράν ώστε να προσαρμόζεται στις μέσες ταχύτητες που μπορεί να αναπτύξει ένας ποδηλάτης. Το μαύρο ματ καντράν του, διαθέτει κόκκινες πινελιές όπως το χρώμα της ομάδας Tudor Pro Cycling.

To νέο μοντέλο διατίθεται με λουράκι από μαύρο ύφασμα. Ο χρονογράφος είναι εξοπλισμένος με τον αυτόματο μηχανισμό ΜΤ5813 και είναι πιστοποιημένο ελβετικό χρονόμετρο COSC, με εγγύηση 70 ωρών ενεργειακής αυτονομίας, στεγανό στα 100 μέτρα. Συνοδεύεται από την 5ετή εγγύηση Tudor.

Υπενθυμίζεται ότι, η διάσημη ελβετική εταιρεία ρολογιών TUDOR διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από αυτόματα μηχανικά ρολόγια εξαιρετικής απόδοσης και αυτονομίας, που συνδυάζουν την εκπληκτική ποιότητα με την προσιτή τιμή. Η δημιουργία της Tudor έχει τις ρίζες της στις αρχές του 20ου αιώνα, πίσω στο 1926, όταν ο Hans Wilsdorf, ο ιδρυτής της Rolex, κατοχύρωσε το όνομα της μάρκας. To 1946 ίδρυσε την εταιρεία Μontres Tudor S.A. για την παραγωγή και διάθεση ρολογιών με τη φιλοσοφία της ποιότητας Rolex, αλλά σε πιο προσιτές τιμές. Κατά τη διάρκεια των χρόνων, τα ρολόγια Tudor τα έχουν επιλέξει οι πιο διάσημοι στον κόσμο εξερευνητές και λάτρεις της περιπέτειας, στη γη, στον βυθό και στον πάγο. Σήμερα, οι συλλογές της TUDOR, όπως οι Black Bay, Pelagos, 1926 και Royal, συνδυάζουν ιδανικά το μοναδικό στυλ του ιστορικού σχεδιασμού τους με τη σύγχρονη προηγμένη τεχνολογία. www.tudorwatch.com
from: anatakti
via IFTTT

Τα σχόλια δικά σας...