Εικόνα

V12 Ferrari

https://ift.tt/173MBYP

Ferrari εκφράζει με κάθε τρόπο τη δέσμευσή της στον ατμοσφαιρικό κινητήρα V12, τονίζοντας την αφοσίωσή της στη διατήρηση αυτού του εμβληματικού κινητήρα χωρίς να καταφεύγει στην υπερτροφοδότηση.Η αποκάλυψη της Ferrari 12Cilindri, η οποία διαθέτει μια εξελιγμένη έκδοση του V12 των 6,5 λίτρων από τον προκάτοχό της, την 812 Superfast, υπογραμμίζει την αποφασιστικότητα της μάρκας να τηρεί τους αυστηρούς κανονισμούς εκπομπών ρύπων χωρίς συμβιβασμούς στις επιδόσεις.
Ο Enrico Galliera, εμπορικός διευθυντής της Ferrari, υπογραμμίζει τη σημαντική επένδυση και την προσεγμένη μηχανολογική σχεδίαση που απαιτείται για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τα επερχόμενα πρότυπα εκπομπών Euro6e.

Ο Gianmaria Fulgenzi, επικεφαλής ανάπτυξης προϊόντων της Ferrari, επιβεβαιώνει τη στάση της μάρκας σχετικά με την υπερτροφοδότηση, τονίζοντας τη ατμοσφαιρική ταυτότητα του V12 ως απαραίτητη για την παροχή απαράμιλλων συναισθημάτων, ήχου και επιτάχυνσης σε όλο το φάσμα στροφών.

Ο Fulgenzi απορρίπτει την ιδέα των υπερτροφοδοτούμενων V12, υπογραμμίζοντας την ακλόνητη δέσμευση της Ferrari να διατηρήσει την ουσία του θρυλικού της κινητήρα.

Στο σημερινό τοπίο της αυτοκινητοβιομηχανίας, η Ferrari είναι η μόνη που παράγει έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα V12, χωρίς υβριδικό σύστημα, για μοντέλα παραγωγής. Η Ferrari παραμένει αποφασισμένη στην αφοσίωσή της στην καθαρή, ενστικτώδη εμπειρία που προσφέρει ο κλασικός ατμοσφαιρικός V12.
from: anatakti
via IFTTT

Τα σχόλια δικά σας...