Εικόνα

HONDA

https://ift.tt/6eGBNlR


Honda σκέφτεται να εξαργυρώσει την εμπλοκή της στη Formula 1 με ένα σπορ αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιεί κορυφαία αγωνιστική τεχνολογία. Honda μπορεί να πέρασε από χίλια κύματα στην πορεία της στη Formula 1 τα τελευταία χρόνια, αλλά κατάφερε στο τέλος με τη βοήθεια της Red Bull Racing να διαπρέψει. Πλέον η μονάδα ισχύος της Honda είναι από τις κορυφαίες έχοντας κορυφαία τεχνολογία και ιδανική ισορροπία απόδοσης και αξιοπιστίας

Αυτή την επιτυχία της η Honda κάπως πρέπει να την εξαργυρώσει και να την περάσει σε μοντέλα παραγωγής. Οι πιο φανατικοί της μάρκας ονειρεύονται εδώ και καιρό ένα νέο NSX με τεχνολογία Formula 1 που θα τρομάξει τον ανταγωνισμό. Αυτό το όνειρο από ότι φαίνεται δεν είναι και τόσο μακρινό καθώς οι Ιάπωνες έχουν ξεκινήσει να σκέφτονται σοβαρά την υλοποίηση ενός τέτοιο εγχειρήματος.


Μάλιστα, ο ίδιος ο CEO της Honda, Κόζι Γουατανάμπε, μιλώντας πρόσφατα στη διάρκεια του αγώνα Indianapolis 500, δεν έκρυψε ότι τους δελεάζει ένα μοντέλο που θα φέρει όλη την τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει από την F1. Ακόμα βέβαια δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο, αλλά στο μέλλον είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα υπάρξει κάτι πολύ εντυπωσιακό.

Το ποιο θα είναι αυτό το νέο αυτοκίνητο μένει παραμένει μυστήριο. Θα ήταν εξαιρετική περίπτωση να δούμε ένα καινούριο NSX που θα φέρει τεχνολογία Formula 1, αλλά δεν αποκλείεται να πάμε και σε κάτι πιο εξεζητημένο που θα θυμίζει το project RB17 που σχεδίασε ο Άντριαν Νιούι για λογαριασμό της Red Bull Advanced Technologies. Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι η Honda από το 2026 θα συνεργαστεί με την Aston Martin στη Formula 1.

from: anatakti
via IFTTT

Τα σχόλια δικά σας...