Μαραθώνα – Α.Π.Σ. ΤΕΛΜΗΣΟ και στην Ν.Μάκρη

Με τη συνένωση των καλλικράτιων δήμων του νέου Δήμου Μαραθώνα, δόθηκε η ευκαιρία στους δύο Αθλητικούς Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής μας, τον Α.Σ. ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ και Α.Π.Σ. ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Μαραθώνος, να συνενωθούν και να συνεργαστούν στον άθλημα του στίβου και του μαζικού αθλητισμού.
Γνωρίζουμε όλοι μας την μακροχρόνια πορεία και την μεγάλη επιτυχία του Α.Σ. ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ στο στίβο με μεγάλες διακρίσεις αθλητών σε πανελλήνιο επίπεδο τόσο στην προετοιμασία αθλητών για Γυμναστική Ακαδημία και Στρατιωτικές Σχολές, πρωταθλητισμό από έμπειρους ομοσπονδιακούς προπονητές του Σ.Ε.Γ.A.Σ., εξειδικευμένους μόνο και μόνο στα αθλήματα στίβου. Όσο για τον μαζικό αθλητισμό, την προετοιμασία για το αγώνισμα του Μαραθωνίου Δρόμου, την ένταξη της κοινωνίας μας κάθε ηλικιακής κατηγορίας στην άθληση και στον καλύτερο τρόπο υγείας.
Έχοντας λοιπόν στο ενεργητικό του διοργανώσεις λαϊκών αγώνων δρόμου στην περιοχή και στην υπόλοιπη Ελλάδα με χαρακτήρα και σκοπό την άθληση για όλους, τις διοργανώσεις ημερίδων εκπαιδευτικού και ενημερωτικού περιεχομένου σε θέματα υγείας και πολιτισμού, ο Α.Π.Σ. ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ προσφέρει τις παροχές του σε όλους τους ενδιαφερόμενους.
Μας δίνεται λοιπόν η δυνατότητα να δραστηριοποιηθούμε στο χώρο του αθλητισμού, έχοντας ένα πολύ μεγάλο προνόμοιο, το πλούσιο φυσικό μας κάλλος, τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις, τα δύο στάδιά μας, του Μαραθώνα και της Ν. Μάκρης, το άρτιο Αθλητικό Πολιτιστικό μας πάρκο κ.α.
Εκμεταλλευόμενοι λοιπόν και την μεγάλη πολιτιστική μας κληρονομιά, του τοπονυμίου μας, μπορούμε ενεργά όλοι μας να στηρίξουμε τις προσπάθειες αυτές των συλλόγων μας, βάζοντας στόχους να φτάσουμε ψηλά τον αθλητισμό και τον πολιτισμό μας.
Είναι σίγουρο ότι με την δική μας βοήθεια και συμμετοχή θα μπορέσουμε να καταξιωθούμε, εντάσσοντας τα παιδιά μας στους συλλόγους μας, ξεκινώντας με σωστές βάσεις για το απώτερο μέλλον τους.

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά.

Με εκτίμηση
Βλάσσης Καραβασίλης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Α.Σ. ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΕΤΟΣ ΙΔΡ.:1993
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: (6942661000 & 22940-67577 Κα. ΟΛΙΑ ΑΣΠΡΙΔΟΥ)
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ: (ΧΡ. ΚΑΡΟΥΖΟΣ ΤΗΛ. 6944373110
Ν. ΜΑΜΑΛΗ ΤΗΛ. 6983906320)

Α.Π.Σ. ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡ.: 2007
Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 95 ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 22940–98696 (6942633465 ΒΛΑΣΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ)
www.telmissos.gr
info@telmissos.gr

Τα σχόλια δικά σας...