Εικόνα

Γιολάντα Μπαλαούρα: Έζησα κάτι αδιανόητο κοντά στο πάρκο του Αγίου Ανδρέα – Με μαχαίρι όρμησε και μαχαίρωσε τη γυναίκα

https://ift.tt/U51vn8o

 Για το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στα Πατήσια, στη συμβολή των οδών Τραλλέων και Σιβόρων, με τον 51χρονο να επιτίθεται και να μαχαιρώνει γυναίκα, τοποθετήθηκε σε ανάρτησή της η ηθοποιός Γιολάντα Μπαλαούρα. «Βρέθηκα στην Τραλλεων στη Λαμπρινη κοντά στο πάρκο του Αγίου Ανδρέα. Και καποιος με ένα μαχαίρι όρμησε σε μια άγνωστή του γυναίκα και τη μαχαίρωσε» σημείωσε μεταξύ άλλων.

«Απ’ ό,τι λένε οι γείτονες της περιοχής, έχει ψυχολογικά προβλήματα, τον πιάνουν και μετά τον αφήνουν» πρόσθεσε δε.

Ολόκληρη η ανάρτηση της ηθοποιού:

«Πριν από λίγο έζησα κάτι αδιανόητο. Βρέθηκα στην Τραλλεων στη Λαμπρινη κοντά στο πάρκο του Αγίου Ανδρέα. Και καποιος με ένα μαχαίρι όρμησε σε μια άγνωστη του γυναίκα και τη μαχαίρωσε. Η γυναίκα ήταν στο αυτοκίνητο της με ανοιχτή την πόρτα, σε συνεργειο αυτοκινήτων που βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικιας. Λίγο ακόμη και θα την έβρισκε στην καρδιά. Από ότι λένε οι γείτονες της περιοχής, έχει ψυχολογικά προβλήματα, τον πιάνουν και μετά τον αφήνουν. Σήμερα πήρε μαχαίρι και μαχαίρωσε μια γυναίκα στα καλα καθούμενα. Τι θα γίνει; Ως που θα πάει αυτό;».
Σύμφωνα με μαρτυρία, ο 51χρονος είναι γνωστός στη γειτονιά καθώς έχει ενοχλήσει με φασαρίες και στο παρελθόν, ενώ όπως υπογράμμισε «πριν από καμιά βδομάδα έσπαγε αυτοκίνητα κατά μήκος της Τράλλεων».

«Είδα το περιστατικό και πήγα προς το μέρος που η γυναίκα καλούσε. Η γυναίκα πήγε να βγει από το αυτοκίνητο και αυτός δεν ξέρω τι φρίκη έφαγε και της επιτέθηκε. Βλέπω τον μάστορα που προσπαθούσε να αποτρέψει το περιστατικό, τον τραβήξαμε θέλοντας και μη για να δούμε τι κρατάει στα χέρια του. Είδαμε το χέρι της γυναίκας σφαγμένο, πήγε να μου την ρίξει και εμένα. Τον απέφυγα, τον έριξα κάτω. Τον αφόπλισα μέχρι που τον ρίξαμε κάτω. Είχε ένα μαχαίρι γύρω στους 30 πόντους και μπόρεσε και μου έκανε και μια μαχαίρια στην κοιλιά. Είναι γνώριμος στη γειτονιά έχει κάνει κάτι φασαρίες, πρέπει να έχει ψυχολογικά. Πριν από καμιά βδομάδα έσπαγε αυτοκίνητα κατά μήκος της Τράλλεων. Έχει κανονικά χαρτί γιατρού» είπε ο άνδρας που έσωσε τη γυναίκα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, ενώ ο 51χρονος συνελήφθη και, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
from: anatakti
via IFTTT

Τα σχόλια δικά σας...