Εικόνα

BMW 2 Coupe

https://ift.tt/NZkOInq

Τρία χρόνια μετά την παρουσίαση της δεύτερης γενιάς της Σειράς 2 Coupé, η BMW ανανέωσε το μοντέλο με στοχευμένο τρόπο για να μπορεί να ικανοποιεί τόσο την αισθητική όσο και την αναγκαιότητα καλύτερης διασυνδεσιμότητας.Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο πλέον με νέα χρώματα για το αμάξωμα του. Αυτά είναι ένα κόκκινο (το οποίο στην εταιρεία ονομάζουν «Vegas Red»), δύο γκρι μεταλλικά («Skyscraper Grey» και «Frozen Pure Grey») καθώς και ένα μπλε μεταλλικό («Frozen Portimao Blue II»). Επίσης, η έκδοση M240i xDrive του μοντέλου θα είναι διαθέσιμη και με το μπλε «Zandvoort Blue» το οποίο προορίζεται για την επανασχεδιασμένη M2. Πέραν αυτών, η επανασχεδιασμένη BMW Σειρά 2 Coupé θα είναι διαθέσιμη και με νέας σχεδίασης τροχούς 19 ιντσών.
Η BMW προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές και τη δυνατότητα τοποθέτησης στο αυτοκίνητό τους στοιχεία από το προαιρετικό εξοπλιστικό πακέτο M Sport Professional Package. Μεταξύ άλλων, σε αυτό περιλαμβάνονται μαύρου χρώματος προθήκες στη μάσκα και στα φώτα, σπόιλερ στο πίσω μέρος, καθώς και φρένα M Sport με κόκκινο ή μπλε καπάκι στις δαγκάνες αυτών.
Στο εσωτερικό, η ανανεωμένη Σειρά 2 Coupé έχει νέες ταπετσαρίες, τόσο υφασμάτινες όσο και δερμάτινες. Η ενιαία οθόνη BMW Curved Display έχει καλύτερα γραφικά, τόσο σε αυτή του πίνακα οργάνων (12,3 ιντσών) όσο και στην αφής που είναι προς το κέντρο του ταμπλό (14,9 ιντσών).
Το μοντέλο εξοπλίζεται πλέον με το νέο λειτουργικό σύστημα BMW Operating System 8.5 και με το αναβαθμισμένο σύστημα BMW iDrive με τη δυνατότητα QuickSelect. Επίσης, στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα και νέο τιμόνι, ενώ περισσότερες λειτουργίες μπορούν να πραγματοποιηθούν από τον οδηγό είτε μέσω αφής είτε μέσω φωνητικής εντολής.
Τέλος, η σπορ ανάρτηση M Sport και το αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων είναι διαθέσιμα σε όλες τις εκδόσεις της επανασχεδιασμένης Σειράς 2 Coupé. Από την BMW ανακοινώθηκε ότι η επίσημη παρουσίασή της θα γίνει τον προσεχή Αύγουστο.

from: anatakti
via IFTTT

Τα σχόλια δικά σας...