Εικόνα

Πυροσβεστική: Δύο συλλήψεις και πρόστιμα για εμπρησμούς

https://ift.tt/9oHhwuf


Ημεδαπός συνελήφθη σήμερα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για εμπρησμό σε αγροτική έκταση στην Ποντοηράκλεια Κιλκίς, κατά τη διάρκεια γεωργικών εργασιών, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας. Στη σύλληψη προχώρησαν ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς και ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου, συνελήφθη ημεδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε από την καύση ξύλων σε αγροτική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Κουκούλα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας Ηλείας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.320€.

Παράλληλα, διοικητικό πρόστιμο ύψους 3.881 ευρώ επιβλήθηκε σε ημεδαπό για πυρκαγιά που προκλήθηκε από τη χρήση καπνιστηρίου μελισσιών σε δασική έκταση στον δήμο Νέας Ζίχνης Σερρών. Διοικητικά πρόστιμα επιβλήθηκαν, ακόμη, 1.718,75€ και 1.875€ για καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών σε οικόπεδα στο Λιποχώρι Πέλλας και στην Τ.Κ. Κοίτας του δήμου ανατολικής Μάνης Λακωνίας αντίστοιχα, 1.125€, για πυρκαγιά από ψησταριά σε υπαίθριο χώρο στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης και 1.640,62€, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε χρήση ειδών πυροτεχνίας στην περιοχή Μασταμπάς του δήμου Ρεθύμνου Κρήτης.
from: anatakti
via IFTTT

Τα σχόλια δικά σας...