Εικόνα

Δολοφονία 11χρονης: Επεισόδια έξω από τα δικαστήρια – Συγγενείς όρμηξαν σε περιπολικό

https://ift.tt/t3NyKEm


  Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου, την ώρα που το περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., προσέγγισε το σημείο, για να οδηγηθεί ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 11χρονης Βασιλικής, στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ώστε να απολογηθεί.

Οργισμένη συγγενείς του θύματος όρμησαν στο περιπολικό που βρισκόταν μέσα ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος για να τον λιντσάρουν, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τους απομακρύνουν. Τελικά, λόγω των επεισοδίων, η μεταγωγή του 37χρονου δεν ολοκληρώθηκε, καθώς ελήφθη απόφαση να φύγει το περιπολικό για λόγους ασφαλείας.

Ακόμη και αφότου έφυγε το περιπολικό, η κατάσταση στο σημείο δεν εκτονώθηκε, αφού τα επεισόδια συνεχίστηκαν.

Αυξημένη αστυνόμευση

Από νωρίς στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου υπάρχει αυξημένη αστυνόμευση, καθώς έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς και συγχωριανοί της 11χρονης, με φωτογραφίες της στα χέρια, περιμένοντας τον δράστη που στέρησε με τόσο φρικιαστικό τρόπο τη ζωή από το άτυχο κορίτσι.

«Εύχομαι στον Θεό εκεί πέρα που θα πάει να πληρώσει με τον πιο άσχημο τρόπο. Κι εγώ παιδιά έχω, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση αυτής της μάνας με τον πόνο που βιώνει» δήλωσε εξοργισμένη συγγενής της 11χρονης.

«10 χρονών είναι η κόρη του, αυτό δεν τα σκέφτηκε. Η γυναίκα του είναι έτοιμη να γεννήσει» είπαν άλλοι συγγενείς ζητώντας «μια ποινή που να μην βγει ποτέ από τη φυλακή».

Δείτε φωτογραφίες:


from: anatakti
via IFTTT

Τα σχόλια δικά σας...