Εικόνα

Mercedes-AMG φτιάχνει τους κινητήρες της video

https://ift.tt/IFcx9uE

 

Mercedes-AMG φτιάχνει τους κινητήρες της video

Η Mercedes-AMG διακρίνεται και για την τεχνολογική πρωτοπορία παραγωγής κινητήρων, βασικό συστατικό των μοντέλων της. Καθένας από αυτούς είναι μια ιστορία.
Είναι μια προσωπική ιστορία, για την ακρίβεια. Είναι το δημιούργημα ενός ανθρώπου. Κάθε κινητήρας της Mercedes-AMG διακρίνεται για την απόδοσή του, η οποία για να επιτευχθεί προϋποθέτει την πιο σύγχρονη τεχνολογική εξέλιξη σε συνδυασμό με την εμπειρία και την ιστορία.

Κυρίως, όμως, χρειάζεται την ανθρωπίνως υπέρτατη επιμέλεια και προσοχή. Η φιλοσοφία κατασκευής των κινητήρων ξεκίνησε από τo 1967, όταν ιδρύθηκε η AMG Motorenbau und Entwicklungsgesellschaft mbH (δηλαδή η εταιρεία κατασκευής και ανάπτυξης κινητήρων AMG).
Η φιλοσοφία των τριών ιδρυτών της να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στην εξέλιξη των κινητήρων της Mercedes-Benz και να τους κάνουν αξιόπιστους σε κάθε συνθήκη εφαρμόζεται ως τις ημέρες μας. Αυτή προσδιορίζεται με τη φράση «Ένας άνθρωπος, ένας κινητήρας».
Όπως ίσως είναι γνωστό, κάθε μηχανικός που εργάζεται για την κατασκευή τους στο εργοστάσιο της Mercedes-AMG που βρίσκεται στο Affalterbach, την ιστορική έδρα της εταιρείας, αναλαμβάνει μόνος του όλα τα στάδια συναρμολόγησής του μέχρι την ολοκλήρωση της παραγωγής του.

Στο τέλος, έχει την τιμή αλλά και την ευθύνη να τοποθετεί στο επάνω μέρος του μοτέρ το οποίο μόλις κατασκεύασε μια μικρή πλακέτα με το ονοματεπώνυμό του και την υπογραφή του.

Φυσικά, έπειτα από τη γραμμή παραγωγής ο κάθε κινητήρας πηγαίνει για τον τελικό έλεγχο εύρυθμης λειτουργίας του και στη συνέχεια τοποθετείται στο μοντέλο της Mercedes-AMG για το οποίο προορίζεται.
Εννοείται ότι καθένας από τους ανθρώπους της εταιρείας οι οποίοι εργάζονται στο συγκεκριμένο τμήμα έχουν μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία και δεν υπάρχει περιθώριο σφάλματος. Κατ’ ουσίαν, είναι αυτοί που φροντίζουν να συντηρούν τη φήμη της εταιρείας και συμβάλλουν στο αυξάνει τις πωλήσεις της και τα κέρδη της.

Ο τρόπος που εργάζονται οι μηχανικοί της Mercedes-AMG συναρμολογώντας τα μοτέρ της φαίνεται στο σχετικό βίντεο που ανήρτησε στο κανάλι του στο YouTube ο χρήστης με την ονομασία GommeBlog.


from: anatakti
via IFTTT

Τα σχόλια δικά σας...