Εικόνα

Πήλιο: Επεισόδιο με πυροβολισμούς, απειλές και μηνύσεις μεταξύ γειτόνων

https://ift.tt/JhKiMul

Με την καραμπίνα του ξεσήκωσε ένα ολόκληρο χωριό στο Νότιο Πήλιο πυροβολώντας στον αέρα, έξω απο το σπίτι του γειτονά του, ένας 55χρονος την περασμένη Κυριακή … γιατί δέχτηκε αγωγή για μια αυθαίρετη μεταλλική κατασκευή.Σύμφωνα με το gegonota.news, ο 55χρονος τεχνίτης μάλωσε με τον 75χρονο γειτονά του για μια αυθαίρετη μεταλλική κατασκευή που έστησε στην αυλή του, γεγονός που ενόχλησε τον ηλικιωμένο, ο οποίος φέρεται να τον «κάρφωσε» και στην Πολεοδομ. Ο 55χρονος έλαβε την κλήση την περασμένη Παρασκευή και μόλις ο 75χρονος εμφανίστηκε την Κυριακή στο εξοχικό του, δημιουργήθηκε το επεισόδιο
Άρπαξε την καραμπίνα του, πήγε στην διπλανή αυλή και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα. Εβριζε «θεούς και δαίμονες» και «εκτόξευε» απειλές με τον 75χρονο τρομοκρατημένο να κλειδαμπαρώνεται μέσα στο σπίτι του και να καλεί την αστυνομία. Οι δύο γείτονες μέχρι πριν ένα χρόνο διατηρούσαν καλές σχέσεις, ενώ ο 55χρονος φρόντιζε το εξοχικό του 75χρονου που ζει μόνιμα στην Αθήνα, καθώς τους χωρίζει μια μεσοτοιχία. Μόλις όμως έλαβε την κλήση για το δικαστήριο σήκωσε το χωριό στο πόδι και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, μέσα στην αυλή του γείτονα, ο οποίος όταν έφτασε η αστυνομία κατέθεσε μήνυση για απειλή και εξύβριση.

Ο 55χρονος κατέθεσε μήνυση για ψευδή καταμήνυση και οι δύο μαζί οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο, από όπου ζήτησαν προθεσμία για αύριο και αφέθηκαν ελεύθεροι.

from: anatakti
via IFTTT

Τα σχόλια δικά σας...