Εικόνα

Βραζιλία: 54χρονος χτύπησε την 33χρονη κόρη του με ματσέτα επειδή δεν ήθελε να του δώσει €165 για επισκευές σε αυτοκίνητο

https://ift.tt/RgV8BsX

 Επίθεση η οποία παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή δέχθηκε από τον πατέρα της μια 33χρονη influencer στη Βραζιλία, η οποία καταγγέλλει ότι ο 54χρονος τη χτύπησε με ματσέτα επειδή διαφώνησαν για ένα χρέος που αφορούσε επισκευές σε αυτοκίνητο.Σε φωτογραφίες που ανήρτησε η 33χρονη Bruna Tsuchiya φαίνονται τα τραύματα που προκλήθηκαν από την καταγγελόμενη επίθεση του πατέρα της στο ξενοδοχείο που διατηρεί η οικογένειά τους.

Η 33χρονη η οποία είναι οδοντίατρος, είπε στους αστυνομικούς ότι ο 54χρονος πατέρας της την κυνήγησε με μια ματσέτα που πήρε από το γραφείο του με την ίδια αρχικά να κλειδώνεται σε ένα από τα δωμάτια.

Όπως είπε, μετά την επίθεση του πατέρα της τηλεφώνησε στη μητέρα της για να ζητήσει βοήθεια πριν να προσπαθήσει να διαφύγει, χωρίς επιτυχία, καθώς όταν έφτασε στο γκαράζ γλίστρησε δίνοντας την ευκαιρία στον 54χρονο να την τραβήξει από τα μαλλιά και να τη χτυπήσει με τη ματσέτα.

«Έζησα έναν εφιάλτη, βίωσα το αίσθημα ότι η ζωή μου θα τελειώσει ξαφνικά. Ήμουν σίγουρη ότι αυτή θα ήταν η τελευταία μέρα μου από έναν πατέρα που θα σκοτώσει το παιδί του. Πώς βρήκε το κουράγιο να κάνει κάτι τέτοιο;» είπε η 33χρονη σε story που ανέβασε στο Instagram.

O 54χρονος πατέρας με την 33χρονη κόρη του σε παλαιότερες στιγμές

Από την πλευρά του ο 54χρονος έδωσε μια διαφορετική εκδοχή υποστηρίζοντας ότι η κόρη του πήγε να τον συναντήσει για να εισπράξει μερίδιο των κερδών από το ξενοδοχείο για λογαριασμό της μητέρας της. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δύο τους διαφώνησαν αφού εκείνη αρνήθηκε να πληρώσει 165 ευρώ για τις επισκευές στο αυτοκίνητό της. Κατά την περιγραφή του, ήταν η 33χρονη που πήρε μια ματσέτα με τον ίδιο να τραβάει όπλο και εκείνη να το βάζει στα πόδια.

Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα G1 παρουσίασε έγγραφα σύμφωνα με τα οποία η μητέρα της 33χρονης είχε εκδώσει ασφαλιστικά μέτρα τον Νοέμβριο του 2023 κατηγορώντας τον 54χρονο για ενδοοικογενειακή βία.
from: anatakti
via IFTTT

Τα σχόλια δικά σας...