Εικόνα

Καταγγελία για βιασμό 31χρονης από 56χρονο μέσα στο εστιατόριό του

https://ift.tt/hsgucPe

 Στη σύλληψη ενός 56χρονου ιδιοκτήτη bar-restaurant στη Γλυφάδα προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές έπειτα από την καταγγελία μιας 31χρονης για βιασμό. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η κοπέλα στην καταγγελία της, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης ο 56χρονος αφού προσφέρθηκε να την βοηθήσει να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητό της, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το κατάστημά του, στη συνέχεια την προσκάλεσε για ένα ποτό.

Η 31χρονη δέχτηκε και κάθισαν από κοινού με την παρέα του ιδιοκτήτη στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου, όπου η ίδια κατανάλωσε δύο – τρία ποτά. Γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης κι ενώ είχαν μείνει μόνοι τους στο κατάστημα, εκείνη – συμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς – αισθάνθηκε ζάλη και δυσφορία και μετέβησαν μαζί στον εσωτερικό χώρο, όπου τη βίασε. Στη συνέχεια, αισθανόμενη ζάλη αποχώρησε και πήγε στο σπίτι της.

Μερικές ώρες μετά, το απόγευμα της Τετάρτης, ο 56χρονος συνελήφθη μέσα στο κατάστημά του από αστυνομικούς του τμήματος Γλυφάδας, ενώ στην 31χρονη χορηγήθηκε παραγγελία για Ιατροδικαστική και Τοξικολογική εξέταση. Επιπλέον, κατασχέθηκαν ρούχα της, τα οποία θα αποσταλούν στο Τμήμα Βιολογικού Υλικού της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, ώστε να πραγματιοποιηθούν οι απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις. Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε βιντεοληπτικό υλικό από το εσωτερικό του καταστήματος. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε το πρωί της Πέμτπης στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
from: anatakti
via IFTTT

Τα σχόλια δικά σας...