Εικόνα

Τα σκοτεινά μυστικά της βιομηχανίας ερωτικών ταινιών: Μυστήριο με τους απανωτούς θανάτους γνωστών ηθοποιών (vid)

https://bit.ly/3UVSp8K

 H είδηση του θανάτου της Kagney Linn Karter προκάλεσε σοκ στην βιομηχανία των ερωτικών ταινιών, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει υποστεί σημαντικές απώλειες…
Υπάρχει η κατάρα των πορνοστάρ;
Εξαντλητικές βάρδιες και ψυχολογικά προβλήματα

Σοκαρισμένοι οι θεατές των ερωτικών ταινιών με την είδηση του θανάτου της Kagney Linn Karter, η οποία απεβίωσε την περασμένη εβδομάδα. Η σταρ των ερωτικών ταινιών έχασε τη ζωή της την Πέμπτη (15 Φεβρουαρίου) στο σπίτι της στην πόλη Parma στο Οχάιο των ΗΠΑ, σε ηλικία μόλις 36 ετών. Οι αρχές επιβεβαίωσαν αργότερα ότι πέθανε από τραύμα από κυνηγετικό όπλο.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός του Evil Angel, η οποία εργαζόταν στη βιομηχανία ενηλίκων από τα μέσα της δεκαετίας του 2000, αυτοκτόνησε. Οι αστυνομικές αναφορές υποστηρίζουν ότι παρά την επιτυχημένη καριέρα της και την κατάκτηση αρκετών βραβείων AVN, πάλευε για χρόνια με σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας.
Μάλιστα, τον Ιανουάριο η βιομηχανία είχε χτυπηθεί από άλλη μια τραγωδία, όταν η ενήλικη σταρ Jesse Jane και ο φίλος της Brett Hasenmuller βρέθηκαν και οι δύο νεκροί στο σπίτι της στην Οκλαχόμα από πιθανή υπερβολική δόση. Ήταν 43 ετών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τους τέσσερις τελευταίους μήνες έχουν σημειωθεί τουλάχιστον τέσσερις θάνατοι, σε μια βιομηχανία που εδώ και χρόνια έχει δημιουργηθεί ένα μυστήριο γύρω από τη μεταχείριση των γυναικών ηθοποιών.

Υπάρχει η κατάρα των πορνοστάρ;

Tο μυστήριο γύρω από τους θανάτους των πορνοστάρ ξεκίνησε με την αυτοκτονία της 23χρονης, August Ames, που βρέθηκε κρεμασμένη σε ένα πάρκο της Καλιφόρνια τον Δεκέμβρη του 2017.

H Ames ήταν από τις πιο επιτυχημένες στη βιομηχανία και ο θάνατος της ήρθε δύο μέρες μετά από ένα σκάνδαλο που προκλήθηκε όταν έγραψε στο Twitter: «Οποιαδήποτε με αντικαταστήσει αύριο, βιντεοσκοπείται με έναν άντρα που έχει κάνει γκέι πορνό, απλώς για να ξέρετε. Δεν ενδιαφέρονται πραγματικά οι ατζέντηδες για το ποιον εκπροσωπούν;».

Μετά από τα παραπάνω δέχτηκε επίθεση στο διαδίκτυο και λίγες ώρες μετά βρέθηκε νεκρή.

Ένας άλλος θάνατος που σόκαρε τη βιομηχανία του πορνό, ήταν αυτός της 20χρονης, Oliva Nova, τον Μάρτη του 2017, η οποία πέθανε από μια σοβαρή λοίμωξη που εξαπλώθηκε στο νεφρό της.

Βρέθηκε μπρούμυτα στο κρεβάτι της στο Λας Βέγκας με μια μεγάλη μελανιά στο πόδι της. Επίσης, η Shyla Stylez πέθανε στον ύπνο της όταν ήταν 35 ετών, τον Νοέμβριο του 2017.

Τον Ιανουάριο του 2018, η Olivia Lua βρέθηκε νεκρή σε κέντρο αποτοξίνωσης στο Δυτικό Χόλιγουντ. Ήταν ο πέμπτος θάνατος νεαρής πορνοστάρ μέσα σε μερικούς μόνο μήνες.

Τέλος, ένας από τους πιο τραγικούς και πρόσφατους θανάτους (Νοέμβριος ’23) ήταν αυτός της Sophie Anderson η οποία ήταν 36 ετών όταν έπεσε θύμα εμπορίας και φέρεται πως μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της, Oliver Spedding, ο οποίος βρέθηκε νεκρός λίγες εβδομάδες αργότερα.

Εξαντλητικές βάρδιες και ψυχολογικά προβλήματα

Η συνταξιούχος ηθοποιός Aurora Snow είπε στους επίδοξους ηθοποιούς πορνό να μπουν με δική τους ευθύνη, καθώς αποκάλυψε τις παγίδες της εργασίας στη βιομηχανία.

Σε ένα άρθρο της για το Fortune το 2016, η Snow εξήγησε ότι οι ερμηνευτές «θα αντιμετωπίζουν σε όλη τους την ζωή οδυνηρές συνέπειες» με πολλές να κρύβουν τα πραγματικά τους ονόματα πίσω από ψευδώνυμα.

Μίλησε για εξαντλητικές μεγάλες βάρδιες που μπορεί να διαρκέσουν έως και 22 ώρες, ακόμη και για ατιμωρησίες σε όσους ξεπερνούν τα όρια.

«Στον ως επί το πλείστον αυτορυθμιζόμενο κόσμο των ταινιών ενηλίκων, υπάρχουν λίγοι σαφείς κανόνες συμπεριφοράς και ακόμη λιγότερες συνέπειες για την κακή συμπεριφορά» έγραψε.

Άλλοι έχουν επίσης δώσει μια εικόνα του σκοτεινού κόσμου του πορνό. Το είδωλο της βιομηχανίας ενηλίκων Amber Lynn δήλωσε στο CBS το 2019 «Χάνουμε πολλούς από τους ηθοποιούς, γιατί υπάρχουν πολλές αυτοκτονίες, για πολλούς διαφορετικούς λόγους».

Η Tanya Burleson, γνωστή ως Jersey Jaxin που εμφανίστηκε σε περισσότερες από 200 ταινίες μέσα σε τρία χρόνια, είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι «σε βλέπουν ως αντικείμενο – όχι ως άνθρωπο με πνεύμα» και είπε ότι οι σταρ θα «πάρουν ναρκωτικά επειδή δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τον τρόπο με τον οποίο τους φέρονται».

from: anatakti
via IFTTT

Τα σχόλια δικά σας...