Εικόνα

McLaren 675LT Spider.

https://bit.ly/44W3ZSA

 Το 2019, ο 9 φορές πρωταθλητής WRC Σεμπαστιέν Λέμπ αποφάσισε να εμπλουτίσει την συλλογή των αυτοκινήτων του, με μία σπάνια McLaren, την 675LT Spider, η οποία πέραν της πανέμορφης εμφάνισής της, πρόσφερε και εξαιρετικές επιδόσεις. Μάλιστα, ο Γάλλος πολυπρωταθλητής είχε δηλώσει μετά τις πρώτες βόλτες με την McLaren ότι το βρετανικό supercar συμπεριφέρεται σαν αγωνιστικό με άδεια για χρήση σε δρόμο. Η 675LT Spider κατασκευάστηκε σε μόλις 500 αντίτυπα και ήταν εξοπλισμένη με τον twin-turbo V8 κινητήρα, ο οποίος απέδιδε 675 ίππους.

Οι επιδόσεις ήταν συγκλονιστικές με τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε 2,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα ξεπερνούσε τα 320 χλμ./ώρα. Το αυτοκίνητο ήταν εξοπλισμένο με ενεργητικά αεροδυναμικά και ημι-αγωνιστικές αναρτήσεις και φρένα, ενώ το πίσω μέρος ήταν εμπνευσμένο από την F1 GTR. Το βάρος ήταν εξαιρετικά χαμηλό (1.230 κιλά) χάρη στην εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων.

Στα χέρια του Σεμπαστιέν Λέμπ η συγκεκριμένη McLaren έγραψε 8.840 χιλιόμετρα και πλέον βρίσκεται σε διαδικασία δημοπρασίας από τον Οίκο RM Sotheby’s. Όσο για την τιμή της, οι εκτιμητές αναφέρουν ότι θα ξεπεράσει τις 300.000 ευρώ.
from: anatakti
via IFTTT

Τα σχόλια δικά σας...