Εικόνα

Η απόλυτη Ανοησια : Ferrari F40 των 2 εκατ. χωρίς ασφάλεια!

https://bit.ly/3zM2wBn

Άβυσσος η ψυχή και το μυαλό του ανθρώπου. Και ακόμα πιο δύσκολο το να εξηγήσει κανείς πως κάθε πλούσιος κοιτάζει να βγάλει από πάνω του τα μικρά έξοδα, αυτά που όλος ο υπόλοιπος κόσμος φροντίζει να καλύπτει με κόπο. Στην περίπτωσή μας πρόκειται για έναν Βρετανό ιδιοκτήτη μιας κόκκινης Ferrari F40. Ενός αυτοκινήτου που στην χειρότερη περίπτωση θα πιάσει τα 2 εκατομμύρια αν αποφασίσει να την πουλήσει.
Η αστυνομία της περιοχής του Lowerstoft τον έπιασε στα πράσα να οδηγεί αυτό το σπάνιο κόσμημα της αυτοκίνησης χωρίς να το έχει ασφαλίσει. Ο γερανός ανάλαβε να την μεταφέρει στα γκαράζ της αστυνομίας, με τον οδηγό να είναι υποχρεωμένος να πληρώσει 150 λίρες και το κόστος της αποθήκευσης στον χώρο στάθμευσης.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, ο οδηγός είχε αγοράσει την Ferrari σχετικά πρόσφατα, αλλά δεν είχε μπει καν στον κόπο να την ασφαλίσει. Οι αστυνομικοί στον έλεγχο που έκαναν έμειναν έκπληκτοι όταν αντιλήφθηκαν ότι ο οδηγός της Ferrari δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα που να τον καλύπτουν αν εμπλεκόταν σε κάποιο ατύχημα.

from: anatakti
via IFTTT

Τα σχόλια δικά σας...