Εικόνα

Κορυφαίος καθηγητής εξηγεί για την έλλειψη επαφής με τους εξωγήινους

https://ift.tt/GbJFE4K

Ο καθηγητής Brian Cox προσπάθησε να εξηγήσει στον κόσμο γιατί ακόμα δεν έχουμε ακούσει νέα από εξωγήινους…Πολλές φορές οι άνθρωποι κοιτάζουν τα αστέρια με θαυμασμό, αναρωτιούνται συγκεκριμένα αν υπάρχουν εξωγήινοι εκεί έξω και φαντάζονται πώς θα είναι ένας κόσμος τόσο μακριά από τη Γη μας.

Τα τελευταία χρόνια ειδικά, η ιδέα ότι οι εξωγήινοι θα μπορούσαν να έρθουν στη Γη και να έρθουν σε επαφή με εμάς έχει γοητεύσει το είδος μας.

Ο καθηγητής Μπράιαν Κοξ έγραψε πρόσφατα στο Twitter ένα ποστ θαυνασμού για τον τρόπο με τον οποίο το διαστρικό σκάφος Voyager μπόρεσε να σταθεροποιηθεί από τη Γη.

Ωστόσο, απογοητεύτηκεε γιατί τα σχόλια γέμισαν με το ερώτημα: πού στο διάολο είναι όλοι οι εξωγήινοι;

Ο Cox έχει πει στο παρελθόν ότι θεωρεί πιθανό να είμαστε μόνοι μας στον γαλαξία, αν και το ερώτημα αν μπορεί να υπάρχουν άλλοι πολιτισμοί αλλού στο σύμπαν παραμένει ανοιχτό.

Δεν είναι επίσης ο μόνος ειδικός που έχει παρόμοιες σκέψεις σχετικά με το γιατί οι εξωγήινοι δεν μπαίνουν ποτέ στον κόπο να μας επισκεφθούν. Το ίδιο επανέλαβε και τώρα.

Ορισμένοι χρήστες του διαδικτύου θεωρούν ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή και οι εξωγήινοι θα μπορούσαν να μας επισκεφθούν αν το επιθυμούσαν, αλλά θεωρούν ότι είμαστε ένα μάτσο ηλίθιοι και δεν αξίζει να αλληλεπιδράσουν μαζί μας.

Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο σκληρό, αλλά αν ήσασταν εξωγήινος και παρακολουθούσατε τι κάνουμε, θα θέλατε να ασχοληθείτε με αυτή τη τραγωδία;
from: anatakti
via IFTTT

Τα σχόλια δικά σας...