Εικόνα

Στεφανίδη μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου: «Έφτασα σε σημείο να μην ξέρω αν θα πηδήξω»

https://ift.tt/46gV3mK


Τον τραυματισμό που αντιμετώπισε πριν την έναρξη του τελικού και την έφτασε σε σημείο να μην ξέρει αν θ’ αγωνιστεί αποκάλυψε η Κατερίνα Στεφανίδη. Η Ελληνίδα αθλήτρια κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, τονίζοντας πως τα έδωσε όλα.Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ, η οποία πήρε την δεύτερη θέση στη Ρώμη με επίδοση στα 4.73μ., και έφτασε στα πέντε μετάλλια σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ανοιχτού στίβου και 12 συνολικά, μίλησε για την προετοιμασία που ακολούθησε για να είναι σε καλή κατάσταση, υπογραμμίζοντας πως αυτός ο αγώνας θα αποτελέσει boost για το υπόλοιπο της σεζόν.
Οι δηλώσεις της Στεφανίδη:
«Σήμερα στο ζέσταμα είχα ένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια του τζόκινγκ. Έφτασα σε σημείο να μην ξέρω, αν θα πηδήξω σήμερα. Τελικά έκανα δύο φετινά ρεκόρ και εν τέλει ήταν μία καλή μέρα.

Πλέον αισθάνομαι πως είμαι μόνο αθλήτρια αγώνων. Η προετοιμασία έχει πάει καλά. Σήμερα έβαλα δύο καινούρια κοντάρια τα οποία δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά. Αυτός ο αγώνας ήθελα να είναι ένα boost για το υπόλοιπο της σεζόν και πλέον κοιτάμε πιο πάνω από το 4.73μ».

Για τη δύσκολη χρονιά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες:
«Ξέραμε πως το Ευρωπαϊκό θα ήταν νωρίς. Συνήθως αρχές Ιουνίου αρχίζουμε τη σεζόν. Είχα κάνει δύο – τρεις αγώνες, τους οποίους χαίρομαι που έκανα, γιατί αν δεν τους έκανα δεν ξέρω αν θα ήμουν σε αυτή την κατάσταση σήμερα».

Και για το ποιημάτακι ενόψει απονομής:

«Πάμε στην απονομή με το Πι, με το Πι. Ελπίζω αύριο να μην με φέρουν φορείο».

Πηγή:http://www.gazzetta.gr

from: anatakti
via IFTTT

Τα σχόλια δικά σας...