Εικόνα

Jeep Wagoneer S e

https://ift.tt/dbFOBJ4


Jeep παρουσίασε το νέο ηλεκτρικό Wagoneer S, το οποίο διαθέτει 600 ίππους και αυτονομία πάνω από 480 χιλιόμετρα, με στόχο να ανταγωνιστεί το Tesla Model Y.Το μοντέλο το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, και είναι το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό όχημα της Jeep μετά το Avenger.
Θα είναι επίσης το πρώτο μοντέλο Wagoneer που θα είναι διαθέσιμο σε πολλές αγορές του κόσμου, συνδυάζοντας την αριστοκρατική σχεδίαση με τις εντυπωσιακές επιδόσεις.

Το Wagoneer S διαθέτει ένα σύστημα κίνησης με δύο κινητήρες που αποδίδει 600 ίππους και 700 Nm ροπής, καθιστώντας το το πιο ισχυρό Jeep μέχρι σήμερα. Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο επιταχύνει από τα 0-100 km/h σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα, ελαφρώς ταχύτερα από το Tesla Model Y Performance.

Αυτό το SUV είναι κατασκευασμένο στη νέα πλατφόρμα STLA Large της Stellantis, διαθέτει μπαταρία 100 kWh και αυτονομία που πλησιάζει τα 500 χιλιόμετρα. Η φόρτιση από το 5% στο 80% διαρκεί 28 λεπτά χρησιμοποιώντας αρχιτεκτονική 400V.

Οι δύο νέοι ηλεκτροκινητήρες της Stellantis, είναι τοποθετημένοι σε κάθε άξονα για να παρέχουν κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Οι δομικές βελτιώσεις στο πλαίσιο προσφέρουν 35% βελτιωμένη ακαμψία στρέψης του αμαξώματος και μειωμένο θόρυβο και κραδασμούς.

Το πολυτελές Wagoneer S θα κυκλοφορήσει μέσα στην χρονιά στις ΗΠΑ και αργότερα θα φθάσει και στις άλλες αγορές του κόσμου, σε κάποιες από τις οποίες είναι πολύ πιθανό να εφοδιαστεί και με έκδοση με κινητήρα εσωτερικής καύσης.
from: anatakti
via IFTTT

Τα σχόλια δικά σας...