Δήμος Ραφήνας – Δ.Σ. – Ημερίδα για ΚΕΛ Βορείων Προαστίων

Δήμαρχος Ραφήνας, Γ.Χριστόπουλος – Πρόσκληση στις 11/12/2011, στο Πνευματικό Κέντρο, Σπάτων. Ημερίδα για το ΚΕΛ Βορείων Προαστίων που θα εξυπηρετήσει τις 4 Κοινότητες: Σπάτα, Αρτέμιδα, Ραφήνα, Πικέρμι.

κ. Γ. Μετρίρης – Υπενθύμιση της ομόφωνης απόφασης «Όχι ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι» . Μεταξύ άλλων είπε:  ‘Το Δημοτικό Συμβούλιο δεν ενημερώνεται από εσάς πληρώνουν οι δημότες μελέτες για το τοπικό ΚΕΛ, ενώ ετοιμάζετε άλλη λύση, την οποία θα πληροφορηθούμε από τον κ. Μάρκου, από την Ημερίδα’. «Το πρόβλημα ξεκινάει πολιτικά. Σας θεωρώ αφερέγγυο. Θεωρώ ότι έχετε δράσει επί σκοπού και γι’ αυτό μόνιμα συγχέατε την κατάσταση και αποφεύγατε κάθε συζήτηση. Και γι΄αυτό καταλήγατε πάντοτε στο τέλος των λόγων σας «Θα πάω στο τέλος σε δημοψήφισμα». Δήμαρχε περίμενα από εσένα σαν νέος Δήμαρχος να είσαι απέναντι στο λαό και στους Δημοτικούς Συμβούλους να έχεις και την δημοκρατία και την ενημέρωση και να τηρείς το πρόγραμμά σου. Αυτό περίμενα. Αλλά δυστυχώς, πριν κλείσουμε ούτε χρόνο εδώ μέσα, αρχίζεις και γίνεσαι Λουδοβίκος»

Ο κ. Χρ. Τσαλαπατάνης μιλάει για το ΚΕΛ. συμφωνεί με το κ. Μερτίρη στην γνώμη του για τους χειρισμούς. Αυτοί οι χειρισμοί δηλώνουν ότι ο Δήμος Ραφήνας δεν έχει ένα συγκεκριμένο σχεδιασμό και συγκεκριμένο στόχο για να απαντήσει στο ζήτημα του Βιολογικού καθαρισμού και γενικά για το ζήτημα της αποχέτευσης στην Ραφήνα. Άγεται  και φέρεται από τις δεκάδες προτάσεις που κατά καιρούς προκύπτουν…Το επικίνδυνο της κατάστασης είναι ότι αυτή την περίοδο υπάρχει μια κινητικότητα σε σχέση ε αυτά τα ζητήματα. Οι κατατεθειμένες προτάσεις που υπάρχουν είναι μία από την ΕΥΔΑΠ και ιδιώτες…και παίζουνε παιχνίδι όλοι…Πριν ένα μήνα είχαμε χρηματοδότηση μιας μελέτης, η οποία τελικά, μπαίνει στην άκρη και τώρα συζητάμε κάτι άλλο…Εάν πάμε στις Ημερίδες, στα σεμινάρια…χωρίς να βάζουμε εμείς το τι ζητάμε και πάμε στους «εμπόρους» να μας αναλύσουν την πραμάτεια τους μάλλον κοροϊδεύουμε τον τόπο και τους εαυτούς μας ότι θα λύσουμε το θέμα με βάση το καλό του τόπου και των δημοτών. Σας παρακαλούμε ότι καινούργιο και όποιους στόχους θα προβάλετε σ’ αυτές τις ημερίδες να τα παρουσιάσετε σ’ αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ευχαριστούμε θερμά το RafinaStage για την Βιντεοσκόπηση.

4 responses to “Δήμος Ραφήνας – Δ.Σ. – Ημερίδα για ΚΕΛ Βορείων Προαστίων

  1. Στο Δήμο Σπάτψων -Αρτέμιδας είχαν μιλήσει για ενημέρωση γενικά για βιολογικούς καθαρισμούς όχι για το γνωστό παράνομο ΚΕΛ Βορείων Μεσογείων.Αποκάλυψη ΤΩΡΑ.

    Μου αρέσει!

    • Ευχαριστώ για την επισήμανση!
      Από ότι κατάλαβα, ακούγοντας ξανά το πρώτο Βίντεο το «ΚΕΛ Βορείων Προαστίων» άλλαξε. Πρόκειται για ΚΕΛ που θα εξυπηρετεί τις 4 Κοινότητες: Σπάτα, Αρτέμιδα, Ραφήνα, Πικέρμι. Αυτό είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙ νέο! Βέβαια απέφυγε να μιλήσει για την τοποθεσία. Το Πλατύ Χωράφι δεν έχει αποκλειστεί!!

      Μου αρέσει!

  2. Βέβαια γιατί η Παλλήνη-Γέρακας-Ανθούσα ήδη εντάξανε το αποχετευτικό στο ΕΣΠΑ με αποδέκτη πιθανώτατα Ψυτάλλεια.Οπότε μπορεί να συζητηθεί το ΚΕΛ των 4 κοινοτήτων μας με 1η λύση και σωστότερη Ψυτάλλεια και οπωσδήποτε ΟΧΙ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ όχι αποδέκτη σε Ευβοικό.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια δικά σας...