Βγάζει στο σφυρί το παλάτι της

Από τη μία τσέπη χάνει χρήματα, αλλά σκοπεύει να γεμίσει την άλλη! Ο λόγος για την Πόλα Αμντούλ, η οποία σκέφτεται να ισοφαρίσει τα 900.000 δολάρια που έδωσε στο πλαίσιο συμβιβασμού για υπόθεση του 2008, πουλώντας την έπαυλή της στην Καλιφόρνια έναντι 1,9 εκατομμυρίου δολαρίων.

Η έπαυλη που βρίσκεται στο Σέρμαν Οακς καταλαμβάνει 434,7 τ.μ., είναι δύο ορόφων και διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια. Το στιλ της χαρακτηρίζεται μεσογειακό, ενώ αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά είναι τα πολύ μεγάλα τζάκια, η διπλή σκάλα που ενώνει τους δύο ορόφους και ο χώρος της πισίνας. Σύμφωνα με το σάιτ Realtor.com μέσω του οποίου πωλείται, η κατοικία που ανήκε στη διάσημη τραγουδίστρια και χορεύτρια, οι επιφάνειες της κουζίνας είναι από γρανίτη, τα πατώματα από ξύλο ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο δωμάτιο ψυχαγωγίας.

Το timing της πώλησης του σπιτιού είναι ιδανικό προκειμένου να ξελασπώσει την Αμντούλ, η οποία θα πληρώσει σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια σε γυναίκα που την είχε κατηγορήσει ότι το 2008, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ριάλιτι της «Hey Paula», έπεσε και τραυματίστηκε.

Η Τζιλ Κολ ύστερα από πιέσεις τριών χρόνων κατάφερε να πείσει τη σταρ να συμβιβαστεί δίνοντας 900.000 δολάρια αποζημίωση, ενώ θα πάρει ακόμα 100.000 ευρώ από την εταιρεία παραγωγής του ριάλιτι. Ακόμα λίγο και θα μπορούσε να αγοράσει το σπίτι της Αμπντούλ!

Κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Βγάζει στο σφυρί το παλάτι της

Τα σχόλια δικά σας...