Εικόνα

Porsche Boxster και Cayman

https://bit.ly/3F1uQms

Τα στελέχη της Porsche έχουν δηλώσει ότι η επόμενη γενιά των 718 Boxster και 718 Cayman θα είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητη. Αυτό έχει αρχίσει να υλοποιείται. Η πέμπτη γενιά τής Boxster αναμένεται να παρουσιαστεί προς τα μέσα της δεκαετίας που διανύουμε και θα έχει εντελώς διαφορετικό κινητήρα από ό,τι γνωρίζουμε ως τώρα. Πλέον, θα είναι ηλεκτροκίνητη και αυτό θα ισχύει και για την Cayman την coupé εκδοχή.

Το μοντέλο, το οποίο παρουσιάστηκε το 1996, θεωρήθηκε τότε ως ο «συνεχιστής» της 914 και αποδείχτηκε δημιουργία ουσίας καθώς χάρη στις πωλήσεις της -όπως και σε αυτές της (μετέπειτα) Cayenne– κατάφεραν να διασωθούν τόσο η Porsche όσο και η 911.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γερμανική εταιρεία έχει ξεκινήσει ήδη την εξέλιξη της καινούργιας 718 Boxster και 718 Cayman. Το πρόγραμμα εξέλιξης του νέου μοντέλου έχει την κωδική ονομασία «983» και τα πρωτότυπα οχήματα έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν δοκιμές στον δρόμο.

Το βρετανικό Autocar δημοσίευσε φωτογραφίες κάποιων από τα συγκεκριμένα οχήματα στα οποία φαίνεται ότι υπάρχει απόληξη εξάτμισης στο πίσω μέρος (δείγμα ότι διαθέτουν κινητήρα εσωτερικής καύσης).

Όμως, οι πληροφορίες εξηγούν ότι αυτή είναι ψεύτικη και ότι έχει τοποθετηθεί σκόπιμα για να παραπλανεί για τον πραγματικό χαρακτήρα των αυτοκινήτων (που είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητα). Σύμφωνα με τους Βρετανούς συναδέλφους, η εταιρεία αρνήθηκε να σχολιάσει τις φωτογραφίες των πρωτοτύπων.

Η επόμενη γενιά των 718 Boxster και 718 Cayman θα είναι το τρίτο κατά σειρά αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην γκάμα τής Porsche, έπειτα από την Taycan και την Macan EV η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί το 2024.
from: anatakti
via IFTTT

Advertisement

Τα σχόλια δικά σας...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s