Εικόνα

Συνέλευση των Μαρτύρων του Ιεχωβά 2021 – «ΔΥΝΑΤΟΙ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΗΣ»

Η ζωή είναι γεμάτη δυσκολίες και προβλήματα. Δυστυχώς, στη ζωή όλων μας, συμβαίνουν πράγματα που μας αποθαρρύνουν, μας αποκαρδιώνουν, μας συνθλίβουν σωματικά, ψυχικά και συναισθηματικά.

Πρόσφατο παράδειγμα, η πανδημία COVID-19, η οποία χτύπησε απρόσμενα, ξαφνικά και ανελέητα την ανθρωπότητα, σκορπώντας τον τρόμο, τον φόβο, τον πανικό, την απόγνωση, την θλίψη και τον θάνατο, σε όλη τη Γη!

Πώς αντιδρούμε λοιπόν, σε όλα όσα συμβαίνουν; Μια παροιμία λέει:

«Ακόμα και αν δεν μπορούμε να ελέγξουμε όλα όσα συμβαίνουν, μπορούμε να ελέγξουμε την στάση μας, απέναντι σε αυτά που συμβαίνουν!»

Έτσι, αντί να παραδινόμαστε μοιρολατρικά στην πίεση των προβλημάτων που πλήττουν την ζωή μας, εκδηλώνοντας στάση ηττοπάθειας και απελπισίας, πόσο αναγκαίο είναι, να είμαστε αποφασισμένοι να μην παραιτηθούμε!

Ας σκεφτούμε, για παράδειγμα, γιατί είναι λογικό να πιστεύουμε ότι υπάρχει Θεός, που ενδιαφέρεται έντονα για την ανθρωπότητα, και ο οποίος υπόσχεται μέσω της Αγίας Γραφής, οριστική απαλλαγή και ανακούφιση από τις ασθένειες, τον πόνο, την θλίψη, ακόμη και τον θάνατο!

Ας εξετάσουμε τις αποδείξεις που πιστοποιούν, ότι η πραγματική πίστη, και όχι η ευπιστία, μπορεί να μας κάνει πιο δυνατούς, πιο θαρραλέους, ώστε να αντιμετωπίζουμε με σύνεση, καρτερικότητα και ψυχική ηρεμία, τις δυσκολίες που προκύπτουν στη ζωή μας.

Όλα όσα προαναφέρθηκαν, θα τονιστούν και θα αναλυθούν, στην φετινή 3ήμερη Συνέλευση των Μαρτύρων του Ιεχωβά, με θέμα, «ΔΥΝΑΤΟΙ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΗΣ», η οποία λόγω της πανδημίας, θα παρουσιαστεί διαδικτυακά στον ιστότοπο jw.org στη διάρκεια των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου 2021!

Σας προσκαλούμε λοιπόν θερμά, να παρακολουθήσετε την προαναφερόμενη Συνέλευση. Τονίζουμε, ότι το πρόγραμμα είναι ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς καμία υποχρέωση από μέρους σας.

(Παρακαλούμε, πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο (για την Συνέλευση) για περισσότερες πληροφορίες: «Δυνατοί Μέσω πίστης»)

Ενδεικτικά, παραθέτουμε τους τίτλους μερικών ομιλιών που θα παρουσιαστούν σε αυτή την Συνέλευση:

  • Πόση Δύναμη έχει η Πίστη;
  • Γιατί έχουμε Πίστη στην Ύπαρξη του Θεού;
  • Γιατί έχουμε Πίστη στον Λόγο του Θεού, την Αγία Γραφή;
  • Δημόσια Βιβλική Διάλεξη: Να έχετε Πίστη στα «Καλά Νέα» 
  • Βιβλικό Δράμα: Η αφήγηση για τον προφήτη Δανιήλ είναι μια από τις πιο συναρπαστικές ιστορίες της Αγίας Γραφής. Αυτό το διμερές δράμα θα παρουσιαστεί σε τμήματα του Σαββάτου και της Κυριακής. Προσέξτε πώς αντιδρά ο Δανιήλ στους πειρασμούς, στις δοκιμασίες και στον χλευασμό.

Με τα συγκινητικά, παρήγορα, ελπιδοφόρα, για όλους τους ανθρώπους, προφητικά λόγια της Αγίας Γραφής, που αναφέρει το βιβλίο της Αποκάλυψης 21:4-5, σας προτρέπουμε, να παρακολουθήσετε μαζί μας την φετινή Συνέλευση των Μαρτύρων του Ιεχωβά, με θέμα, «ΔΥΝΑΤΟΙ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΗΣ»:

«Θα εξαλείψει κάθε δάκρυ από τα μάτια τους, και ο θάνατος δεν θα υπάρχει πια, ούτε πένθος, ούτε κραυγή, ούτε πόνος δεν θα υπάρχουν πια. Τα παλιά έχουν παρέλθει.»

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα της συνέλευσης: Πρόγραμμα Συνέλευσης 2021

Πατήστε στην εικόνα να δείτε Video

Τα σχόλια δικά σας...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s