Εικόνα

Γερμανία: «Σώζουμε ανθρώπους που θα πέθαιναν σε 6 μήνες» λέει πολιτικός

https://bit.ly/2zERYbs

Ο πολιτικός του Κόμματος των Πρασίνων και δήμαρχος του Τίπινγκεν Μπόρις Πάλμερ επέκρινε έντονα (και χωρίς ντροπή) το παγκόσμιο οικονομικό lockdown λόγω της κρίσης τoυ κορωνοϊού
Για τον Πράσινο πολιτικό Μπόρις Πάλμερ τα μέτρα για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού είναι υπερβολικά. Ιδίως τον ενοχλεί η προστασία των ηλικιωμένων.

Ο πολιτικός του Κόμματος των Πρασίνων (Die Gruenen) και δήμαρχος του Τίπινγκεν Μπόρις Πάλμερ επέκρινε έντονα το παγκόσμιο οικονομικό lockdown λόγω της κρίσης τoυ κορωνοϊού.
«Θα σας το πω πολύ ωμά: Σώζουμε ανθρώπους στη Γερμανία, οι οποίοι θα ήταν νεκροί σε έξι μήνες ούτως ή άλλως – λόγω της ηλικίας τους και των προηγούμενων ασθενειών τους», δήλωσε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Sat.1.

«Σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη, το σοκ της φτώχειας που προκύπτει από την παγκόσμια καταστροφή της οικονομίας σκοτώνει εκατομμύρια παιδιά. Αν δει κανείς τους αριθμούς των θανάτων από κορωνοϊό, θα διαπιστώσει ότι πεθαίνουν πολλοί άνθρωποι άνω των 80 – και γνωρίζουμε ότι οι άνω των 80 πεθαίνουν κάποια στιγμή», δήλωσε ο Πάλμερ, ο οποίος είχε ασκήσει και στο παρελθόν κριτική στις πολιτικές περιορισμού λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού, ζητώντας ταυτόχρονα αυστηρά μέτρα καραντίνας για ομάδες υψηλού κινδύνου, καθώς επίσης και το γρήγορο άνοιγμα της υπόλοιπης κοινωνίας.
Ο Πάλμερ συνέστησε επίσης τη χρήση όλων των διαθέσιμων τεστ και σε αντίθεση με το κόμμα του, υποστήριξε την υποχρεωτική χρήση της εφαρμογή κινητού τηλεφώνου που παρακολουθεί τους φορείς του κορωνοϊού προκειμένου να είναι δυνατή η ιχνηλάτηση.

via Blogger anatakti.gr

Τα σχόλια δικά σας...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s