Εικόνα

Γέφυρα στη Γένοβα: Σήμερα ολοκληρώνεται η κατασκευή της

https://bit.ly/2VJu1Is

Θα ηχήσουν οι σειρήνες κατά την εγκατάσταση του τελευταίου τμήματος της γέφυρας που κατέρρευσε τον Αύγουστο του 2018, παρασύροντας στο θάνατο 43 άτομα
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η νέα γέφυρα στη Γένοβα, που κατασκευάστηκε μετά τη θανατηφόρα κατάρρευση το 2018.
Σήμερα θα εγκατασταθεί το τελευταίο τμήμα της, ενώ η κατασκευή της δομής στην παράκτια περιοχή της Λιγουρίας της βόρειας Ιταλίας συνεχίστηκε καθ `όλη τη διάρκεια του εθνικού αποκλεισμού λόγω κορωνοϊού.
Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς θα ηχήσουν οι σειρήνες κατά την εγκατάσταση του τελευταίου τμήματος της γέφυρας που κατέρρευσε τον Αύγουστο του 2018, παρασύροντας στο θάνατο 43 άτομα.
Ο διάσημος Ιταλός αρχιτέκτονας Renzo Piano σχεδίασε την αντικατάσταση του κομματιού που κατέρρευσε, δίνοντάς του μια κυρτή όψη ενός καραβιού για να τιμηθεί η λαμπερή θαλάσσια ιστορία της Γένοβας. Διαθέτει δομή υψηλής τεχνολογίας με ρομπότ συντήρησης.

Οι εργασίες ολοκλήρωσης για τη νέα δομή μήκους περίπου ενός χιλιομέτρου θα περιλαμβάνουν ασφαλτόστρωση και εγκατάσταση διαφανών ανεμοφράξεων και ηλιακών συλλεκτών. Θα ακολουθήσουν αυστηρές δοκιμές του αυτοκινητόδρομου πριν δοθεί στην κυκλοφορία κάτι που υπολογίζεται περί τα τέλη Ιουλίου.

via Blogger anatakti.gr

Τα σχόλια δικά σας...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s