Εικόνα

Προσοχή! Αυτό το μήνυμα καταστρέφει οποιοδήποτε iPhone και iPad

https://bit.ly/2Kzqmqk


Αν είστε ιδιοκτήτης ενός iPhone και λάβετε ένα τέτοιο μήνυμα, υπάρχει μεγάλη περίπτωση η συσκευή σας να σταματήσει να λειτουργεί και να επανεκκινηθεί
Ένα νέο σφάλμα το οποίο περιλαμβάνει το emoji της ιταλικής σημαίας και μερικούς χαρακτήρες της γλώσσας Σίντι, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη λειτουργία των συσκευών iOS, όταν αποστέλλεται με τη μορφή text bombing.
Πρόκειται για ένα σφάλμα το οποίο σχετίζεται με χαρακτήρες και δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για την Apple.
Το σφάλμα θα μπορούσε να επηρεάσει σχεδόν όλες τις συσκευές της Apple, συμπεριλαμβανομένων των iPhone, MacBooks, Apple Watches και Apple TV. Ωστόσο, οι συσκευές που χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα iOS, φαίνεται να αντιμετωπίζουν περισσότερα προβλήματα αυτήν τη στιγμή.
Όπως αναφέρει ένα δημοσίευμα στο Reddit, η εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων Telegram ήταν αυτή στην οποία εμφανίστηκε αρχικά το σφάλμα. Δυστυχώς όμως δεν άργησαν να ακολουθήσουν κι άλλες δημοφιλείς εφαρμογές, όπως οι Twitter, WhatsApp και iMessage.
Ένας χρήστης του Twitter, με το όνομα EverythingApplePro, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ότι το σφάλμα μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς τη χρήση του emoji της ιταλικής σημαίας και να προκαλέσει σοβαρή δυσλειτουργία σε μία συσκευή.
Αν είστε ιδιοκτήτης ενός iPhone και λάβετε ένα τέτοιο μήνυμα, υπάρχει μεγάλη περίπτωση η συσκευή σας να σταματήσει να λειτουργεί και να επανεκκινηθεί.
Στο παρελθόν υπήρξαν και άλλα σφάλματα τέτοιου είδους που επηρέαζαν συσκευές της Apple, όπως το διαβόητο “Telugu” που προκαλούσε δυσλειτουργία των συσκευών με παρόμοιο τρόπο
Το μεγαλύτερο πρόβλημα με αυτά τα σφάλματα, είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να αποτραπεί η δυσλειτουργία της συσκευής, εκτός αν υπάρξει μία επιδιόρθωση γι΄ αυτά. Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει μια ενημέρωση λογισμικού για να επιδιορθώσει το σφάλμα. Μέχρι τότε, συνιστούμε στους χρήστες μας να μην ανοίγουν ειδοποιήσεις με τέτοιου είδους χαρακτήρες.

via Blogger anatakti.gr

Τα σχόλια δικά σας...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s