Εικόνα

ΗΠΑ: Ο ιδιοκτήτης του Fox απαρνείται τον μισθό του

https://bit.ly/2KnvuxE

Στα πλέον υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας θα επιβληθούν περικοπές μισθών, ώστε το δίκτυο Fox να μπορέσει να προστατεύσει τους εργαζόμενούς του
Ο πρόεδρος της Fox Corp Ρούπερτ Μέρντοχ και ο διευθύνων σύμβουλος Λόκλαν Μέρντοχ θα απαρνηθούν τους μισθούς τους ως απάντηση στην κρίση του κορωνοϊού, σύμφωνα με εσωτερικό έγγραφο που εστάλη στους εργαζόμενους.

Και άλλα στελέχη της εταιρείας θα απαρνηθούν επίσης τους μισθούς τους έως τις 30 Σεπτεμβρίου, με άμεση ισχύ, τονίζεται στο σημείωμα, όπου προστίθεται ότι περικοπές μισθών θα γίνουν σε περίπου 700 εργαζόμενους του ομίλου.

«Τα μέλη της υπόλοιπης διοικητικής ομάδας, που αναφέρονται απευθείας σε εμένα, θα μειώσουν τους μισθούς τους κατά 50% την ίδια περίοδο. Και από την 1η Μαΐου έως τις 31 Ιουλίου του 2020, τα υψηλόβαθμα στελέχη θα μειώσουν τους μισθούς τους κατά 15%», επισημαίνει ο Μέρντοχ στο υπόμνημα.

Στα πλέον υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας θα επιβληθούν περικοπές μισθών, ώστε το Fox να μπορέσει να προστατεύσει τους εργαζόμενούς του πλήρους απασχόλησης συνεχίζοντας να καταβάλλει τους μισθούς και τα επιδόματά τους κατά τη διάρκεια της κρίσης, τονίζει ο Μέρντοχ.

via Blogger anatakti.gr

Τα σχόλια δικά σας...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s