Εικόνα

Viral Ποιος κορωνοϊός; – Τρέχουν να κλείσουν εισιτήριο για κρουαζιέρα!

https://bit.ly/3bjqqWP

Παρά την πανδημία, οι κρατήσεις κρουαζιερόπλοιων αυξάνονται για το 2021 σύμφωνα με τους αναλυτές της UBS  Για το μεγαλύτερο μέρος του Φεβρουαρίου και του Μαρτίου, τα κρουαζιερόπλοια κυριαρχούσαν στα πρωτοσέλιδα, καθώς εκεί είχαν παρουσιαστεί πολλές περιπτώσεις λοιμώξεων του Covid-19.
Πρώτα ήταν το Diamond Princess, που έμεινε στην ακτή της Ιαπωνίας για σχεδόν ένα μήνα καθώς ο ιός εξαπλώθηκε στους επιβάτες και το πλήρωμά. Ένα άλλο πλοίο, το Grand Princess συγκέντρωσε πολλά κρούσματα και έμεινε στις ακτές της Καλιφόρνια. Ακόμα ένα κρουαζιερόπλοιο, το Caranival στη Φλόριντα ήδη «μετρά» 200 αρρώστους και τέσσερις νεκρούς επιβάτες. Σε κάθε περίπτωση, εκατοντάδες άνθρωποι και ένας εξαιρετικά μεταδοτικός ιός έχουν παγιδευτεί μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Παρά τα περιστατικά αυτά, οι αναλυτές της UBS λένε ότι -μετά από επικοινωνία που είχαν με μεγάλες ναυτιλιακές με κρουαζιερόπλοια στις ΗΠΑ- έχουν στοιχεία ότι πολλοί είναι εκείνοι που… ονειροπολούν και ανυπομονούν για αποδράσεις στη θάλασσα.

«Ο όγκος των κρατήσεων κατά τις τελευταίες 30 ημέρες για το 2021 παρουσίασε αύξηση κατά 9% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο», ανέφεραν οι αναλυτές της UBS σε έκθεση της 31ης Μαρτίου σχετικά με την κρουαζιέρα. «Αυτό το ποσοστό περιλαμβάνει όσους εφαρμόζουν τις μελλοντικές τους πιστώσεις από τα δρομολόγια που ακυρώθηκαν φέτος, αλλά εξακολουθεί να δείχνει μια εκπληκτική ανθεκτικότητα στην επιθυμία των ανθρώπων να κλείσουν μια θέση με ένα κρουαζιερόπλοιο».

Ακόμα, οι κρατήσεις κρουαζιέρας στην Ασία και στην Αλάσκα είναι πάνω από το συνηθισμένο. Οι εκδρομές μέσω της Καραϊβικής έχουν επίσης καλή απόδοση. Οι μοναδικές κρατήσεις που υποφέρουν από χαμηλές επιδόσεις είναι αυτές στη Μεσόγειο Θάλασσα, σύμφωνα με τους αναλυτές.

via Blogger anatakti.gr

Τα σχόλια δικά σας...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s