Εικόνα

Λεβέντης: Τι έλεγε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων για τον πατέρα του Τσίπρα και τη χούντα

http://bit.ly/2VrHVR5


Ο Βασίλης Λεβέντης έχει κατ’ επανάληψη δηλώσει ότι εργάσθηκε στην εταιρεία του αείμνηστού Παύλου Τσίπρα και ότι «έπαιρνε δουλειές από τη χούντα, από τον Παττακό»
Τουλάχιστον σε δύο συνεντεύξεις του, χωρίς να διαψευσθεί ποτέ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης έχει δηλώσει ευθέως ότι ο αείμνηστος πατέρας του πρωθυπουργού, Παύλος Τσίπρας «έπαιρνε δουλειές από τη χούντα, από τον Παττακό».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ.Λεβέντη, ο ίδιος ως νεαρός μηχανικός το 1974, είχε εργασθεί επί εξάμηνο, περίπου, στην εταιρεία του πατέρα του πρωθυπουργού. «Έχω δουλέψει στον πατέρα του κ.Τσίπρα. Έπαιρνε δουλειές από τον Παττακό, από τη χούντα. Δεν το λέω ως κακό. Όλοι οι εργολάβοι έπαιρναν, γιατί ή έπρεπε να παύσουν να είναι εργολάβοι ή να συνεργασθούν με το καθεστώς», λέει χαρακτηριστικά ο κ.Λεβέντης στις συνεντεύξεις του.

Μάλιστα, σύμφωνα με την δική του αφήγηση, ο αείμνηστος Παύλος Τσίπρας «δεν ήταν αριστερός. Εγώ τον έβλεπα ως βασιλόφρονα τον πατέρα του Τσίπρα. Μάλιστα μαλώναμε. με θεωρούσε εμένα αριστερό. Ήταν ακραίος δεξιός».

via Blogger anatakti.gr

Τα σχόλια δικά σας...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s