Εικόνα

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΔΑ: ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ για τις 4!!

https://anatakti.files.wordpress.com/2019/03/d9cd9-4karies.png

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΔΑ: ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ για τις 4!!
Α Φ Ω Ν Ε Σ αλλά υπογείως διαμαρτυρόμενες για δήθεν κακή μεταχείρισή τους, πιέζουν για να αποπροσανατολίσουν και να αποφύγουν απαντήσεις που οφείλουν προς την εφημερίδα και τους δημότες
Ο λόγος για τις τέσσερις κυρίες της φωτογραφίας (Εμφιετζή, Χασιώτη, Πιτσιγαυδάκη και Σαρρή), όπως ευτυχώς εκείνες επέλεξαν να ποζάρουν στο φακό δημόσια (3.3.2019) και φυσικά να μας προσφέρουν την εικόνα τους, ώστε να μην αυτοσχεδιάζουμε και έτσι να τις εκφράζουμε και ως προς αυτό πιστά, όπως δηλαδή οι ίδιες επιλέγουν και δημοσιοποιούν. Τις ευχαριστούμε ως προς αυτό.

Όμως η εφημερίδα «ΑΛΗΘΕΙΑ» επανέρχεται υπενθυμίζοντας ότι στην προφανώς περίεργη κόντρα που οι ως άνω 4 κυρίες άνοιξαν κατά του Συμπαραστάτη του Δημότη, κ. Χ. Ποθουλάκη, από το τέλος του 2017 (αμέσως μετά την ηχηρή πράγματι συνέντευξή του κατά του αεροδρομίου, κλπ), δημοσιεύσαμε γεγονότα, αλλά εκείνες εμφανίστηκαν ιδιαιτέρως προκατειλημμένες, γιατί σε όλα τα σχετικά δημοσιεύματά μας από 20.12.2017 τους θέταμε δημόσια ερωτήματα (για την ακρίβεια στην κα Πιτσιγαυδάκη, ως Πρόεδρο), στα οποία ουδέποτε απαντούσαν, με μόνη αντίδρασή τους το από 24.8.2018 εντελώς αβάσιμο & επιθετικό ΕΞΩΔΙΚΟ τους προς την εφημερίδα, το οποίο δημοσιεύσαμε αλλά και απαντήσαμε εκτενώς, ιδίως στο φύλλο 181/12.11.2018 της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, επανερχόμενοι ως εφημερίδα στα αναπάντητα από εκείνες ερωτήματα.

Έτσι φθάσαμε στο προηγούμενο φύλλο 183/20.2.2019 της ΑΛΗΘΕΙΑΣ στο οποίο δημοσιεύσαμε τρία σημαντικά – καυτά ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ προς τις εν λόγω κυρίες παραπέμποντας στα πραγματικά στοιχεία που βασιστήκαμε, προκειμένου να ενημερωθούν και οι δημότες – αναγνώστες.

Τι το κακό ;
Μάθαμε ότι οι κυρίες ενοχλήθηκαν σφόδρα. Ε, και λοιπόν;

Εμείς τι φταίμε αν δεν μπορούν να απαντήσουν, αν δεν μπορούν να αντέξουν έναν διάλογο, αν δεν μπορούν να απαντήσουν δημόσια στους δημότες σε όσα τους καταλογίζουν και για τα πραγματικά πεπραγμένα τους; Είναι μέλη συλλογικών οργάνων συλλόγων, μέλη δημοτικών οργάνων του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος (Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης), έλαβαν δημόσια – δημοτική επιχορήγηση το 2016 και εισπράττουν ενισχύσεις από τους δημότες, άρα οφείλουν να λογοδοτούν.

Τους κατήγγειλε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χ.Μαρλαντής ; Μάλιστα. Είναι κακοπροαίρετος ο Χ.Μαρλαντής, δεν το γνωρίζουμε, αλλά και να είναι σημαίνει ότι δεν πρέπει να αποδείξουν ότι εκείνες είναι εντάξει; Άλλωστε τι πιο απλό να προσκόμιζαν αμέσως και αδιαμαρτύρητα τα κατά νόμο οφειλόμενα στοιχεία τους, να είχαν ζητήσει αυτά να φθάσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο και να συζητηθούν και να αποδείκνυαν δημόσια και καθαρά ότι ο καταγγέλλων είναι αναξιόπιστος

Κατήγγειλαν στην από 25.2.2018 συνέλευση της Ομοσπονδίας τον Συμπαραστάτη του Δημότη, γιατί λέει τις υπονομεύει (δεν τις κάλυψε – δεν τους συμπαραστάθηκε κατά του δημοτικού συμβούλου κ. Χ.Μαρλαντή!! ο οποίος τις είχε πάει στον εισαγγελέα) και στις 16.6.2018 τον είπαν (τον ΣτΔΕ) μέσω facebook, «γνωστό παράγοντα» του Δήμου «που – δήθεν – συκοφαντεί» την Ομοσπονδία και για να τον αντιμετωπίσουν – πιέσουν – έγραψαν ότι δήθεν είχαν καταθέσει ΟΛΑ τα στοιχεία – παραστατικά στον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος, ο οποίος λέει είναι αναρμόδιος (!) να ελέγξει (όλα αυτά τα επιπλέον τα δημιούργησαν μόνες τους, με την ανοχή βέβαια του Δήμου, οπότε τώρα κανείς άλλος δεν τους φταίει)

Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά;

Ο Συμπαραστάτης του δημότη τι είναι δηλαδή ο κολλητός μας που κάνει ότι του ζητήσουμε ή ο κατά νόμο να ελέγχει την κακοδιοίκηση σε τοπικό επίπεδο, όπου εμπλέκεται ο Δήμος;

Πήραν επιχορήγηση λοιπόν (ως Ομοσπονδία) από τον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος το 2016 και ο Μαρλαντής τις κατήγγειλε στον Εισαγγελέα, μπορεί ο Συμπαραστάτης ή ο οποιοσδήποτε να τους απαντήσει εγγράφως ότι όλα έγιναν καλά, αν δεν γίνει έλεγχος από τον Δήμο που έδωσε το χρήμα; Όχι φυσικά (Το ίδιο φυσικά ισχύει και για ορισμένες άλλες οικονομικά βαρύτερες υποθέσεις, που εξ αιτίας των ανωτέρω μάλλον ανοίγουν κι αυτές).

Ο Συμπαραστάτης λοιπόν έχει τεράστια ευθύνη αν καλύψει μια σε εξέλιξη ελεγχόμενη καταγγελία, θα πάει φυλακή, πώς να το πούμε να το καταλάβουν οι κυρίες; Αν και τους τα είχε κάνει λιανά κάποτε ο ΣτΔΕ σε συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Αρτέμιδος.

Αντιδρώντας όμως εκείνες περίεργα, προκάλεσαν περισσότερο έλεγχο.
Τους φταίει κανείς σ’ αυτό; Όχι βέβαια

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ;

Σήμερα κατά τις εγκυρότατες (από την Εισαγγελία Αθηνών) δημοσιογραφικές μας πληροφορίες, η ογκώδης πλέον δικογραφία της υπόθεσης βρέθηκε από 10.8.2018 ξανά, για τρίτη φορά στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας όπου διενεργήθηκε ποινική προκαταρκτική εξέταση με εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα. Το γνωρίζουν καλά οι κυρίες που εκπροσωπούν την Ομοσπονδία, όμως έχουν ενημερώσει τα συλλογικά όργανα των συλλόγων που εκπροσωπούν; Αυτό δεν φαίνεται να έχει γίνει. Τους έχουν διαβιβάσει αντίγραφα της δικογραφίας; Αν όχι γιατί; Με ποιο δικαίωμα δεν ενημερώνουν τα μέλη ;

Μπορούσε κανείς να αρνηθεί την παραγγελία του Εισαγγελέα και να προσφέρει κάλυψη, όπως ενδεχομένως βέβαια κάποιοι σε επίπεδο Δήμου (για τους δικούς τους λόγους) επιχείρησαν και ενδεχομένως τώρα, οσονούπω, κληθούν για εξηγήσεις;
Ο Εισαγγελέας προφανώς καλεί και άλλους αρμοδίους, ζητά καταθέσεις, ίσως ενοχλεί –απευθύνεται στον Συμπαραστάτη και δίνει εισαγγελικά έγγραφα με παραγγελίες είναι αδιανόητο στη διαδικασία αυτή να παρέμβει οποιοσδήποτε αποδεχόμενος ή επικαλούμενος οποιεσδήποτε πιέσεις.
Αυτό δεν έχουν καταλάβει οι κυρίες που «υπερασπίζονται» την Ομοσπονδία και όσοι/σες βρίσκονται πίσω από αυτές και τις στηρίζουν για εκλογικούς– ψηφοθηρικούς λόγους.

Ας σοβαρευτούμε λίγο κυρίες μας και όσοι/όσες δίνοντάς σας αέρα, αφού πρέπει να γίνει κατανοητό επιτέλους ότι αυτές οι συμπαθείς συμπεριφορές στήριξης και ανοχής, σας ωθούν σε λάθος μονοπάτια, από τα οποία και εσείς θα ζημιωθείτε αλλά και όσοι καλώς ή κακώς σας εμπιστεύτηκαν στις τοπικές τους υποθέσεις και στα προβλήματά τους (είτε ως Ομοσπονδία, σύλλογος ή Επιτροπή Διαβούλευσης), αλλά ως φαίνεται δεν τους σεβαστήκατε και επιπλέον ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Όσο για την ανώριμη σκέψη και παρέμβαση της εμφανισθείσας ως μοναδικής εκπροσώπου-υπερασπίστριάς σας κας Genny Gellou (εκτός της αρχικής από 20.5.2018 δημόσιας ανακοίνωσης-στήριξης εκ μέρους της κας Άννας Ραφτοπούλου), μάλλον σας ζημιώνει με τη δήθεν συμπόνια της, που δήθεν σας βγάζουμε στην εφημερίδα ως «επικηρυγμένες», ικανοποιώντας σας προσωρινά τα μικροαστικά σας συναισθήματα, επειδή θεωρείτε ότι έτσι αποσπάτε τη συμπόνια των μη ενημερωμένων δημοτών.

Κυρία Genny, λίγο σεβασμός και εντιμότητα δεν βλάπτει διαβάστε καλά τα δημοσιεύματα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, λένε την πραγματικότητα, δεν συκοφαντούν, ούτε επικηρύσσουν κανέναν, αλλά ενημερώνουν και μη μας προκαλεί πλέον κανένας, γιατί έχουμε το θάρρος να τα παραθέσουμε όλα ενώπιον του κ. Εισαγγελέα, μαζί με τα δικά σας δημοσιευμένα κείμενα και αν εμείς πραγματικά σφάλουμε να τιμωρηθούμε. Αν πάλι έχετε, όπως σας είπαν, απαλλακτικό έγγραφο του κ. Εισαγγελέα για την Ομοσπονδία, δημοσιεύστε το, γιατί εμείς έως 12.3.2019 που απευθυνθήκαμε αρμοδίως τέτοια εισαγγελική Διάταξη επί του παρόντος τουλάχιστον δεν υπάρχει.

Αυτά για να εξηγούμαστε, γιατί κάποτε τα αστεία με το δημόσιο και το κοινωνικό (από ενισχύσεις των δημοτών) χρήμα, τελειώνουν.
Δεν παίζουμε με αυτά. Και τέλος να ξέρετε κάτι ακόμα.
Ότι τα νομικά πρόσωπα (όπως εν προκειμένω η Ομοσπονδία) δεν έχουν κατά τον Ν. 2472/79 προσωπικά δεδομένα.

Γ.Γ.

via Blogger anatakti.gr

Τα σχόλια δικά σας...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s