Εικόνα

Θύελλα μετά τις αποκαλύψεις για τα λεφτά του Πετσίτη – Δείτε βίντεο

https://ift.tt/2VaIM4g

Η δικαστική έρευνα έδειξε χρηματικά ποσά αρκετών χιλιάδων ευρώ από κυπριακές
εταιρείες σε τραπεζικούς λογαριασμούς του Μανώλη Πετσίτη – «Κουβέντα» από το Μαξίμου – Απαντήσεις ζητά η αντιπολίτευση – Διαβάστε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Τις αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος για τα μεγάλα χρηματικά ποσά που βρέθηκαν σε τραπεζικό λογαριασμό που διατηρεί ο «μυστικοσυμβουλος» του Μεγαρου Μαξιμου, Μανώλης Πετσίτης στην Αθήνα και που δεν δικαιολογούνται καθώς κατά την ερευνα της Αρχης για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, δεν βρέθηκαν στοιχεια που να αποδεικνύουν υπηρεσίες του κ. Πετσίτη προς τις εταιρίες- τροφοδότες. Μάλιστα σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, στις ύποπτες συναλλαγές εμπλέκεται και ο δικηγόρος Αρτέμης Αρτεμίου, στην δικηγορική εταιρία του οποίου εμφανίζεται ως φορολογικός εκπρόσωπος ο Μανώλης Πετσίτης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρτεμίου είναι ο γνωστός «συνοδοιπόρος» του Νίκου Παππά στο περιφημο ταξίδι της Βενεζουέλας. Την ίδια στιγμή, όπως αποκάλυψε το Πρώτο Θέμα, ο παλιός συμμαθητής του Νίκου Παππά και «ανθρωπος υπηρεσιών του Μεγάρου Μαξίμου» έχει μετακομίσει αθόρυβα στη Κύπρο και διαμένει σε πολυτελές διαμέρισμα 200 τμ με πισινα το ενοικιο της οποιας καλυπτεται απο έναν άλλο δικηγόρο που θεωρείται και αυτός ειδικός στις off shore εταιριες.Η παραίτηση, δε, του διευθυντικου στελεχους της Αρχης για το Ξέπλυμα Βρωμικου Χρήματος που διερευνούσε τις ύποπτες συναλλαγές και του Μανώλη Πετσίτη προκάλεσε σάλο, δεδομενου ότι η έρευνα για το σκάνδαλο ΔΕΠΑ- Λαυρεντιάδη στο οποιο εμπλέκεται και ο «μυστικοσύμβουλος» του Μαξίμου, βρισκεται σε εξαιρετικα κρίσιμο σημείο.
Στο μεταξυ, αναπάντητα άφησε το Μέγαρο Μαξίμου τα ερωτήματα που διατύπωσε η ΝΔ για τις δραστηριότητες των κ. Παππά, Πετσίτη και Αρτεμίου μετά τις νέες αποκαλύψεις

Απαντήσεις ζητά η αντιπολίτευση

Οι αποκαλύψεις προκάλεσαν σειρά αντιδράσεων από την αντιπολίτευση, η οποία ζήτησε απαντήσεις.

Σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ. αναφέρει χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει «πια καμιά αμφιβολία ότι η παρέα του Μαξίμου εμπλέκεται σε ένα μεγάλο οικονομικο σκάνδαλο που μόλις άρχισε να ξετυλίγεται», καθώς και ότι: «O κ. Τσίπρας δεν μπορεί άλλο να κρύβεται. Οφείλει σήμερα κι όλας να απαντήσει αν καλύπτει τις σκοτεινές δραστηριότητες των κ. Παππά, Πετσίτη και Αρτεμίου».

Ωστόσο, το γραφείο του Πρωθυπουργού, με ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το απόγευμα της Κυριακής δεν παρέχει καμία εξήγηση ή σχόλιο, αντιθέτως, επιχειρεί ουσιαστικά να στρέψει τα βλέμματα μακριά από τις αποκαλύψεις για τα χρήματα στους λογαριασμούς του Μανώλη Πετσίτη και αναφέρεται στα δάνεια των κομμάτων!.

Παράλληλα ο «Ελεύθερος Τύπος» αποκάλυψε μια παραίτηση– βόμβα ανώτατου στελέχους της Αρχής για το ξέπλυμα χρήματος, ο οποίος διενεργούσε την έρευνα για το σκάνδαλο ELFE-ΔΕΠΑ, στο οποίο έχει εμπλακεί ο Μανώλης Πετσίτης. Συγκεκριμένα, σε επιστολή του με τίτλο «Εξώθηση σε παραίτηση», ο προϊστάμενος του Τμήματος Ερευνών της Α’ Μονάδας της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες καταγγέλλει την επικεφαλής της Αρχής, Άννα Ζαΐρη-Αρκουλή, ότι εν μέσω διερεύνησης σημαντικότατων υποθέσεων, όπως αυτή των χρεών της ELFE του ομίλου Λαυρεντιάδη προς τη ΔΕΠΑ, τον μετέθεσε αναιτιολόγητα στη Β’ Μονάδα, και μάλιστα σε θέση απλού υπαλλήλου.

«Όταν ένα πρόσωπο όπως ο Πετσίτης, ανύπαρκτων προσόντων, βρίσκεται με εκτιναγμένα τα εισοδήματά του εις εκατονταπλούν, βρίσκεται να συνδιαλέγεται με οικονομικούς παράγοντες και βρίσκεται σε αυτές τις θέσεις επιρροής, αυτό γίνεται λόγω της σχέσης του με τον Παππά και με τον Τσίπρα. Ο Πετσίτης αποδείχθηκε ότι ήταν πρόσωπο του στενού, στενότατου περιβάλλοντος Τσίπρα και Παππά» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Εγώ τον ήξερα ως τον κουβαλητή της τσάντας του Παππά, ούτε ήξερα το επώνυμό του. Τον είχα δει να συνοδεύει τον Παππά όπου πήγαινε, ήδη από την εποχή που ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ αξιωματική αντοπολίτευση και ο Παππάς ήταν ο διευθυντής του γραφείου του Τσίπρα. «Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι ο πλουτισμός του Πετσίτη είναι πλουτισμός σχετιζόμενος με την σχέση του με την εξουσία. Με τον Τσίπρα, με τον Παππά, με την κυβέρνηση» επισήμανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ.

Ο «Μανόλο του Παππά» σε ρόλο Master Chef στην κουζίνα του διαμερίσματος στην Κύπρο

Η ανακοίνωση του Μαξίμου

Το ερώτημα αν η Νέα Δημοκρατία «θα επιστρέψει ποτέ τα κλεμμένα δανεικά και αγύριστα των θαλασσοδανείων τους ή θα συνεχίσουν να πίνουν εις υγείαν των κορόιδων», αναφέρει χαρακτηριστικά το Μέγαρο Μαξίμου με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού χωρίς να απαντά ουσιαστικά στις αποκαλύψεις στην υπόθεση Πετσίτη.

«Ο πανικός της ΝΔ γίνεται ακόμη πιο έκδηλος από τους φτηνούς αντιπερισπασμούς που κατασκευάζει. ‘Αλλωστε, τις τελευταίες μέρες παράγει περισσότερα fake news από όσα και τα ίδια τα στελέχη της μπορούν να καταναλώσουν», τονίζει επίσης το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και συνεχίζει: «Όσο κι αν προσπαθούν όμως δε θα μπορέσουν να αποφύγουν την απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα που βρίσκεται στα χείλη του ελληνικού λαού: Θα επιστρέψουν ποτέ τα κλεμμένα δανεικά και αγύριστα των θαλασσοδανείων τους ή θα συνεχίσουν να πίνουν εις υγείαν των κορόιδων;»

Βρέθηκαν λεφτά σε λογαριασμούς του Μανόλο – Ήρθαν απο την Κύπρο στην Αθήνα

Είναι προφανές ότι το «φάντασμα» του Μανώλη Πετσίτη θα στοιχειώνει για πολύ καιρό τον ΣΥΡΙΖΑ και τα κορυφαία στελέχη του που είχαν την «έξυπνη ιδέα» να παίξουν περίεργα παιχνίδια μαζί του. Μετά τον πρώτο σάλο των αποκαλύψεων για την εντυπωσιακή εκτίναξη ενός απλού ανθρώπου από την Καισαριανή που δούλευε σερβιτόρος για να τα βγάλει πέρα σε συνοδοιπόρο μεγάλων επιχειρηματιών και επιδέξιο «νταραβεριτζή» με (φανερά) εισοδήματα άνω των 200.000 ευρώ τον χρόνο (το 2016 και το 2017), με μοναδικό «διαβατήριο» ότι ήταν κολλητός και συμμαθητής του κ. Νίκου Παππά, τα ίχνη του «Μανόλο» χάθηκαν. Κάποιοι τον συμβούλεψαν να εξαφανιστεί, να κινείται δηλαδή «κάτω από τα ραντάρ» για να μένει αόρατος, όπως λέει και ο παλιός νόμος της Κόζα Νόστρα.

Μόνο που είναι πολύ δύσκολο πλέον να κρύβεσαι «κάτω από τα ραντάρ». Εμφανίζουν τον κ. Πετσίτη να κατοικοεδρεύει σχεδόν μόνιμα στην Κύπρο από τη στιγμή που τα έργα και οι ημέρες του βγήκαν στην επιφάνεια, δηλαδή από τον περασμένο Δεκέμβριο. Διαμένει σε πολυτελές συγκρότημα κατοικιών έξω από τη Λάρνακα, πάντα δίπλα στο αγαπημένο φετίχ του παιδιού από την Καισαριανή που κατάφερε να αφήσει πίσω του τη φτώχεια: τις πισίνες.

Με την ίδια ακριβώς μεθοδολογία που είχε χρησιμοποιήσει και για την εντυπωσιακή βίλα της Βαρυμπόμπης, ο κ. Πετσίτης έχει φροντίσει να είναι αόρατος και όλα τα χαρτιά και τα αναγκαία για το σπίτι να είναι στο όνομα φίλων και συνεργατών από τις μπίζνες δικηγόρων.

Η δεύτερη αποκάλυψη του «ΘΕΜΑτος» είναι ακόμη πιο σημαντική. Οπως είναι γνωστό, με εντολή της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προς την Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος (25 Ιανουαρίου) ζητήθηκε το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του κ. Πετσίτη στην Ελλάδα και την Κύπρο. Την αφορμή έδωσαν οι μυστηριώδεις κινήσεις του στη ΔΕΠΑ και οι επαφές που φέρεται να είχε ως εκπρόσωπος των Ελληνικών Λιπασμάτων.

Σε μια πολυτελή κατοικία άνω των 200 τ.μ., πάντα με πισίνα (όπως και στη Βαρυμπόμπη), στην παραθαλάσσια περιοχή Περβόλια της Λάρνακας, ζει σήμερα «κρυμμένος» από τις ενοχλητικές Αρχές ο κολλητός του κ. Νίκου Παππά

Τι αποκαλύπτουν οι λογαριασμοί

Παρότι οι έλεγχοι συνεχίζονται, τα πρώτα ευρήματα δείχνουν χρηματικά ποσά αρκετών χιλιάδων ευρώ με προέλευση από κυπριακές εταιρείες σε τραπεζικούς λογαριασμούς του κ. Πετσίτη σε μία από τις ελληνικές συστημικές τράπεζες. Τα ποσά εκτός από μεγάλα είναι και αδικαιολόγητα, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν υπηρεσίες του κ. Πετσίτη προς τις εταιρείες-τροφοδότες. Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, στις ερευνώμενες συναλλαγές εμπλέκεται και ένας «φίλος από τα παλιά», ήτοι η δικηγορική εταιρεία Αρτέμη Αρτεμίου, για την οποία από το 2013 ο κ. Πετσίτης εμφανίζεται ως φορολογικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα.

Ποιος είναι ο Κύπριος δικηγόρος Αρτέμης Αρτεμίου; Πρόκειται για τον γνωστό «συνοδοιπόρο» του κ. Παππά στο περίφημο εξωτικό ταξίδι της Βενεζουέλας, ένα ταξίδι που ακόμη παραμένει μυστήριο και έναν δικηγόρο που ειδικεύεται στις offshore. Τυγχάνει επίσης να είναι και «παλιός σύντροφος», καθώς τόσο ο ίδιος όσο και ο συνεργάτης του Λάμπρος Πιερή αποτελούν εξέχοντα στελέχη του ΑΚΕΛ, του «αδελφού» κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεγαλόνησο.
Επίσης στους τροφοδότες των λογαριασμών του κ. Πετσίτη περιλαμβάνεται και πολύ γνωστός Κύπριος δικηγόρος, παντρεμένος με Ελληνίδα ηθοποιό, ο οποίος φέρεται να συνεργάζεται με έτερο Ελληνα επιχειρηματία που μισθοδοτούσε τον κ. Πετσίτη τα χρυσά χρόνια 2016-2017. Για τους λογαριασμούς του κ. Πετσίτη οι έρευνες συνεχίζονται μετά τα πρώτα ενδιαφέροντα ευρήματα. Πάντως, οι δικαστικές αρχές στην Ελλάδα ήδη έχουν ενημερωθεί με προσχέδιο πορίσματος από τους ελεγκτές για τους λογαριασμούς με τα αδικαιολόγητα χρηματικά ποσά. Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, η έρευνα στους λογαριασμούς Πετσίτη επεκτείνεται εκτός από Ελλάδα και Κύπρο και στην Ελβετία. Είναι βέβαιο ότι το επόμενο διάστημα θα προκύψουν νέα στοιχεία τα οποία θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

Το κόλλημα με την Κύπρο

Φαίνεται, όμως, ότι ο «Μανόλο του Παππά» έχει κάποια μόνιμα κολλήματα, όπως με την Κύπρο, τους δικηγόρους και τη διαμονή του σε πολυτελείς βίλες, για την οποία φροντίζουν πάντα οι φίλοι δικηγόροι.

Ενώ, λοιπόν, ο ίδιος μπέρδευε συνέχεια τα στοιχεία της διαμονής του και πόσταρε στο Facebook φωτογραφίες από το Λονδίνο μαζί με την εντυπωσιακή καλλιτέχνιδα φίλη του, ο «φτωχοδιάβολος» από την Καισαριανή την είχε αράξει εδώ και 4 μήνες λίγο πιο μακριά από το… Knightsbridge του Λονδίνου, συγκεκριμένα στα Περβόλια της Λάρνακας.

Φαίνεται ότι η Κύπρος κέρδισε την προτίμησή του για την πολυτελή εθελοντική «εξορία» του επειδή εκεί, στη Μεγαλόνησο, είχε χτίσει τις επαφές του από τα χρυσά χρόνια της ανέλιξής του. Μεταξύ άλλων, τους επώνυμους και καλά διασυνδεδεμένους Κύπριους δικηγόρους που εκπροσωπούσε για χρόνια στην Ελλάδα ως φορολογικός αντιπρόσωπός τους. Μάλιστα, σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή, ένας από αυτούς μεσολάβησε για την ομαλή και πολυτελή μετεγκατάστασή του στην Κύπρο.


Ο «Μανόλο του Μαξίμου», έχοντας εγκαταλείψει την περίφημη βίλα της Βαρυμπόμπης (αφήνοντας και ένα μεγάλο φέσι στον ιδιοκτήτη της), αναζήτησε νέο καταφύγιο στη Μεγαλόνησο με παρεμφερείς προδιαγραφές, δηλαδή να μην υστερεί σε ανέσεις και να προσφέρει την αναγκαία ιδιωτικότητα. Φίλος λοιπόν και συνεργάτης δικηγόρος μεσολάβησε για την παραχώρηση πολυτελούς διαμερίσματος άνω των 200 τ.μ., το οποίο μάλιστα βρίσκεται μέσα σε συγκρότημα μοντέρνων κατοικιών με πισίνα στην περιοχή Περβόλια Λάρνακας. Πρόκειται για ένα όμορφο χωριό στα νότια παράλια της Κύπρου, σε απόσταση 16 χιλιομέτρων από την πόλη της Λάρνακας και 55 χιλιομέτρων από τη Λευκωσία, το οποίο περιβάλλεται από μια πανέμορφη παραλία 4 χιλιομέτρων.

Οπως και στην περίπτωση της Βαρυμπόμπης, όπου το ενοίκιο της βίλας καταβαλλόταν από γνωστό δικηγόρο των Αθηνών, καθώς ο κ. Πετσίτης δεν ήθελε να φαίνεται στο μισθωτήριο το όνομά του, έτσι και στα Περβόλια το ενοίκιο δεν πληρώνεται από τον ίδιο. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, τα χρήματα για την ενοικίαση του διαμερίσματος τα δίνει ο δικηγόρος που μεσολάβησε για να βρεθεί το σπίτι. Αλλες πηγές υποστηρίζουν ότι το ακίνητο του παραχωρήθηκε δωρεάν. Ωστόσο, άξια προσοχής είναι η εξής σύμπτωση: ο ίδιος δικηγόρος φέρεται να απασχολεί τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στην Ελλάδα γιατί διαθέτει -άγνωστο πώς- δύο ελληνικά ΑΦΜ, τα οποία εκδόθηκαν από τη ΔΟΥ Κατοίκων Εξωτερικού. Το ένα αποκτήθηκε με κυπριακό διαβατήριο και το δεύτερο με διαβατήριο Αυστραλίας. Το ίδιο πρόσωπο φέρεται επίσης να συνεργάζεται με διαφημιστική εταιρεία στην Ελλάδα που αναλαμβάνει έργα προβολής μεγάλων ΔΕΚΟ και οργανισμών, αλλά και επιχειρήσεων φιλικά προσκείμενων στην κυβέρνηση.

Τα fake ταξίδια στο Λονδίνο

Μετακομίζοντας στην Κύπρο, ο κ. Πετσίτης προσπάθησε να εγκλιματιστεί στο νέο του περιβάλλον. Γι’ αυτό στην αρχή πήρε μαζί του και τους γονείς του, ενώ τον επισκέπτονταν επίσης οι δυο του κόρες από τον πρώτο του γάμο. Μαζί του ταξίδεψε και ο Κ.Π., ο οποίος εκτελούσε χρέη οδηγού και σωματοφύλακα μέχρι να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Αθήνα μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε με τον κ. Πετσίτη. Ο «Μανόλο» αποκαλούσε τον οδηγό του «ο κύριος αρνητικός» και γι’ αυτό τον έστειλε πίσω στην Αθήνα. Επίσης, για σύντομο χρονικό διάστημα μαζί με τον «εκρηκτικό Μανόλο» κατέβηκε στην Κύπρο και η πρώην σύντροφός του.

Αν και η ανάρτηση της Βίκυς Καρνέζη αναφέρει ότι το ζεύγος διασκεδάζει στο Λονδίνο, το καφέ-μπαρ όπου ποζάρουν βρίσκεται στην Κύπρο

Χώρισαν επεισοδιακά και αναγκάστηκε να επιστρέψει και εκείνη στην Αθήνα. Ο κ. Πετσίτης, όπως είχε εκμυστηρευτεί σε φιλικά του πρόσωπα, είχε την υποψία ότι οι κινήσεις του στην Κύπρο παρακολουθούνταν, γι’ αυτό και άρχισε να λαμβάνει μέτρα προστασίας, με τα φώτα στο διαμέρισμά του να είναι ανοιχτά όλο το 24ωρο. Επιπλέον, πριν από μερικές εβδομάδες, άγνωστο γιατί, επιχείρησε να θολώσει τα νερά σχετικά με τη διαμονή του και τη χώρα στην οποία κρύβεται. Από την Κύπρο βρέθηκε εικονικά στη Βρετανία.

Μάλιστα ζήτησε από τη νέα του σύντροφο, τραγουδίστρια Βίκυ Καρνέζη, να ανεβάσει στη σελίδα της στο Facebook κοινές φωτογραφίες τους με την ένδειξη ότι διασκέδαζαν σε κλαμπ του Λονδίνου. Ωστόσο, παρατηρώντας κάποιος προσεχτικά το φωτογραφικό υλικό, μπορεί άνετα να διαπιστώσει ότι οι σχετικές εικόνες τοποθετούνται σε καφέ-μπαρ στα Περβόλια Λάρνακας.

Στην Κύπρο οι μετακινήσεις του κ. Πετσίτη ήταν πάντοτε προσεκτικές και συγκεκριμένες. Συναντούσε συχνά πυκνά γνωστό δικηγόρο -όχι εκείνον που του είχε προσφέρει το σπίτι- προφανώς θορυβημένος από τις δικαστικές έρευνες που είχαν ξεκινήσει στην Αθήνα προκειμένου να τον συμβουλέψει για τις επόμενες κινήσεις του, μια που του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. Οι συναντήσεις με τον συγκεκριμένο δικηγόρο γίνονταν στο «Hilton» της Λευκωσίας, αφού πρώτα άφηναν τα κινητά τους τηλέφωνα σε απόσταση ασφαλείας διότι είχαν τον φόβο ότι οι συνομιλίες τους παρακολουθούνταν. Πέρα, όμως, από το άγχος των δικαστικών εμπλοκών, ο «Μανόλο» συνέχισε τη μεγάλη ζωή στη Μεγαλόνησο. Αν και αντικατέστησε το θηριώδες μαύρο τζιπ με το οποίο μετακινούνταν για ένα διάστημα, χρησιμοποιώντας πλέον ένα αυτοκίνητο πόλης μάρκας Hyundai i10, φέρεται να ξόδευε πολλά για τα προσωπικά του έξοδα. Φίλοι του στην Κύπρο έβλεπαν κάποια πρόσωπα από την Ελλάδα να του αφήνουν φακέλους και στη συνέχεια το περιεχόμενό τους να καταναλώνεται από αυτόν. Αλλωστε όλοι είχαν καταλάβει ότι ο κ. Πετσίτης απέφευγε να έχει επαφή με τις τράπεζες, πόσο μάλλον με ΑΤΜ.

Οσον αφορά στις επαφές του με την Ελλάδα, αυτές περιορίζονται στις επικοινωνίες που έχει με τον συνεργάτη του και επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων Ακη Κικιδάκη. Θυμίζουμε ότι ο κ. Κικιδάκης και ο κ. Πετσίτης έχουν αναλάβει το τιμόνι της ιστορικής ομάδας μπάσκετ Νήαρ Ηστ με στόχο να την ανεβάσουν κατηγορία. Ο Καισαριανιώτης επιχειρηματίας θεωρείται πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του κ. Πετσίτη, γι’ αυτό και κανονίζει όλες τις λεπτομέρειες για τις μετακινήσεις του, από τα αεροπορικά εισιτήρια μέχρι τον αριθμό των σωματοφυλάκων που τον συνόδευαν όταν ερχόταν στην Αθήνα. Λέγεται μάλιστα ότι τον ακολουθούσαν μόνιμα αρκετοί bodyguards σε κάθε του βήμα.

Στη διακίνηση χρηματικών ποσών φέρεται να εμπλέκεται και η δικηγορική εταιρεία Αρτεμίου (εδώ ο δικηγόρος με τον Νίκο Παππά στο ταξίδι στη Βενεζουέλα)

Η διαφυγή στα Κατεχόμενα

Ενα περιστατικό που κυκλοφορεί στο περιβάλλον του αποδίδει ανάγλυφα τα έργα και τις ημέρες του κ. Πετσίτη στην Κύπρο. Ηταν λίγες ημέρες μετά τις αποκαλύψεις για την εντυπωσιακή ανέλιξη και την ταχεία αύξηση των εισοδημάτων του. Λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων, ο κ. Πετσίτης μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς του που είχαν ταξιδέψει στην Κύπρο, επισκέφτηκαν το «Arkiu Palm Beach Hotel» στη Λάρνακα. Κάποια στιγμή, λοιπόν, ο κ. Πετσίτης υποψιάστηκε ότι έξι με επτά άτομα με ιδιαίτερα ανεπτυγμένη σωματική διάπλαση κοιτούσαν προς το μέρος τους.

Τότε, λοιπόν, ο «Μανόλο», αγχωμένος, αποφάσισε να φύγουν όλοι μαζί με προορισμό το διαμέρισμά του, να μαζέψουν μερικά ρούχα και να κατευθυνθούν οδικώς στα Κατεχόμενα, όντας ανήσυχος για την προσωπική τους ασφάλεια. Στα σύνορα ωστόσο δημιουργήθηκε πρόβλημα καθώς η μητέρα του δεν είχε μαζί της ανανεωμένη ταυτότητα. Τελικά κατάφεραν να περάσουν από άλλο σημείο όπου ο έλεγχος ήταν πιο χαλαρός. Αν και είχαν κάνει κράτηση για να μείνουν τρεις μέρες, τελικά παρέμειναν μόλις τρεις ώρες. Η κράτηση έγινε στο όνομα της προηγούμενης συντρόφου του, η οποία κάλυψε και το κόστος της ολιγόωρης διαμονής του μια που ο κ. Πετσίτης δεν ήθελε να φαίνεται το όνομά του σε έγγραφα συναλλαγών.

Διασκεδάζοντας στην Κύπρο με φιλάθλους του Παναθηναϊκού
Οπως και στην περίπτωσητης βίλας στη Βαρυμπόμπη, το ενοίκιο της πολυτελούς κατοικίας στην Κύπρο δεν πληρώνεται από τον ίδιο, αλλά τον διευκολύνει ο δικηγόρος που μεσολάβησε να βρεθεί το σπίτι
Με την τωρινή του σύντροφο Βίκυ Καρνέζη, σε φωτογραφία που η ίδια ανέβασε στο Instagram

via Blogger anatakti.gr

One response to “Θύελλα μετά τις αποκαλύψεις για τα λεφτά του Πετσίτη – Δείτε βίντεο

  1. Παράθεμα: Θύελλα μετά τις αποκαλύψεις για τα λεφτά του Πετσίτη – Δείτε βίντεο — Ανατολική Ακτή Αττικής | ΝΕΑ των ΦΙΛΙΑΤΩΝ

Τα σχόλια δικά σας...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s