Εικόνα

Μύκονος: Το υπουργείο Οικονομικών ανακάλεσε την άδεια του «Nammos»

https://www.nammos.gr/sites/default/files/gallery/nammos-beach-bar-mykonos-3.jpg

Το Δημόσιο ανακάλεσε την τριετή σύμβαση του δικαιώματος απλής χρήσης παραλίας και αιγιαλού στο «Nammos Restaurant by the Sea» στην παραλία της Ψαρρούς, στη Μύκονο
Το Δημόσιο ανακάλεσε την τριετή σύμβαση του δικαιώματος απλής χρήσης παραλίας και αιγιαλού στο «Nammos Restaurant by the Sea» στην παραλία της Ψαρρούς, στη Μύκονο.
//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αφορμή οι παραβάσεις των όρων της σύμβασης από το Nammos κατά την πρόσφατη συναυλία χλιδής, όπου Άραβες και Έλληνες επιχειρηματίες διασκέδασαν μέχρι πρωίας.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας Αιγαίου της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας με απόφασή της ανακάλεσε σήμερα, τη τριετή σύμβαση παραχώρησης του δικαιώματος απλής χρήσης παραλίας και αιγιαλού, που είχε υπογράψει στις αρχές Ιουλίου με την εταιρεία.
Η απόφαση ελήφθη, καθώς η Λιμενική Αρχή και η Αστυνομία της Μυκόνου έστειλαν στοιχεία στο υπουργείο Οικονομικών, τα οποία καταδείκνυαν πως το Nammos καταστρατήγησε τους όρους της σύμβασης για τη διεξαγωγή της εν λόγω συναυλίας. Η Περιφερειακή Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας Αιγαίου κάλεσε τους ιδιοκτήτες του Nammos σε απολογία για το συμβάν και αυτοί απάντησαν με υπόμνημα που κοινοποίησαν χθες.

Μύκονος: Το υπουργείο Οικονομικών ανακάλεσε την άδεια του «Nammos»Ωστόσο, οι εξηγήσεις δεν κρίθηκαν επαρκείς και έτσι αποφασίστηκε η ανάκληση του συμφωνητικού μίσθωσης.

Μεταξύ άλλων, οι έλεγχοι που έγιναν, διαπίστωσαν ότι, μία ημέρα πριν από την συναυλία της 31ης Αυγούστου, είχε τοποθετηθεί εξέδρα και κεκλιμένος διάδρομος σχήματος ορθογωνίου αποτελούμενα από μεταλλική βάση και ξύλινο δάπεδο συνολικής έκτασης 236 τετραγωνικών κατά παράβαση της σύμβασης μίσθωσης.

Η σύμβαση επίσης προέβλεπε ότι:

– Απαγορεύεται οποιαδήποτε επέμβαση που αλλοιώνει την φυσική μορφολογία και τα βιοτικά στοιχεία των χωρών αιγιαλού, παραλίας όχθης και παρόχθιας ζώνης, καθώς και τον κοινόχρηστο χαρακτήρα τους.

– Μέσα στο μίσθιο δεν πρέπει να γίνει καμία εγκατάσταση και οποιοδήποτε δομικό έργο.

– Απαγορεύεται η τοποθέτηση ηχητικών συστημάτων στο δημόσιο χώρο. Σε οποιοδήποτε σημείο της παραχωρούμενης έκτασης η μουσική από την κυρία επιχείρηση δεν έπρεπε σε ένταση να ξεπερνά τα 50 ντεσιμπέλ.

via Blogger anatakti.gr

Τα σχόλια δικά σας...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s