Εικόνα

Φώκιες πέφτουν στα βράχια για ν’ αποφύγουν τουρίστες (pics & vid)

https://images-blogger-opensocial.googleusercontent.com/gadgets/proxy?url=http%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Fsites%2Fdefault%2Ffiles%2Fstyles%2Fscale_n_crop_812x457%2Fpublic%2Farticle%2F2017-09%2Ftd-2017_04_article_main_desktop2.jpg%3Fitok%3D3j-QC5sB&container=blogger&gadget=a&rewriteMime=image%2F*

Oι τουρίστες αγνοούν τις υποδείξεις των ειδικών κι αυτές οι φώκιες τρέχουν κυνηγημένες και πέφτουν σε βράχια για να… γλιτώσουν selfies.
Στο St. Mary’s Island οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για την προστασία της άγριας πανίδας έχουν προειδοποιήσει τους τουρίστες να μην πλησιάζουν τις φώκιες για selfies, βίντεο και φωτογραφίες κι ο λόγος είναι ξεκάθαρος σε αυτό το βίντεο.
//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οι φώκιες τρέχουν τρομαγμένες για να… γλιτώσουν από τους τουρίστες και πέφτουν σε βράχια: «Μέσα σε 70 μέρες έχουν καταγραφεί 1.574 περιστατικά που φώκιες πέφτουν στα βράχια. Περισσότερες από τις μισές φορές ήταν επειδή τους πλησίαζαν άνθρωποι για να βγάλουν φωτογραφίες.


Όταν τρομάζουν ή κάτι εμποδίζει τη ρουτίνα των ζώων δεν είναι καλό για την υγεία τους. Ο κίνδυνος να τραυματιστούν είναι απίστευτα μεγάλος», λέει μία ειδικός.

via Blogger anatakti.gr

Τα σχόλια δικά σας...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s