Gallery

Φωτογραφίες: Ο «πατήρ Κλεομένης» σε πορεία ακροδεξιών στη Θεσσαλονίκη

http://ift.tt/2vGfrld

Φωτογραφίες: Ο «πατήρ Κλεομένης» σε πορεία ακροδεξιών στη Θεσσαλονίκη

Εμφανίστηκε μαζί με τα μέλη του εθνικιστικού κινήματος «Ιερός Λόχος» σε συγκέντρωση για την επέτειο της εισβολής στην Κύπρο – Έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του για τη βεβήλωση του εβραϊκού μνημείου στη Λάρισα
Συνεχίζει τη «δράση» του ανενόχλητος ο αυτοαποκαλούμενος «πατήρ Κλεομένης», ο οποίος σήμερα το απόγευμα βρέθηκε στην πορεία που διοργάνωσε, στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, το εθνικιστικό κίνημα Ιερός Λόχος, με αφορμή την επέτειο της εισβολής στην Κύπρο.
//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, με τη συνηθισμένη του αμφίεση, το μαύρο ράσο και το σκουφάκι στο κεφάλι, ο μοναχός παλαιοημερολογίτης, που έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στα social media με περιπαικτικά σχόλια για τη δράση του, βγάζει λόγο προς τους συγκεντρωμένους, φωτογραφίζεται δίπλα στο πανό και δεν του «καίγεται καρφάκι».

Υπενθυμίζουμε ότι έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του αυτοαποκαλούμενου «πατέρα Κλεομένη» και άλλων τριών δραστών για την βεβήλωση του Μνημείου Ολοκαυτώματος Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων της Λάρισας.



Ποιος είναι όμως ο «πατήρ Κλεομένης»;

Κλωτσάει ATM, φτύνει τον … ειδωλολατρικό ναό του Καραϊσκάκη, σβήνει barcodes, πολεμά την… εβραιομασονία του Ισλάμ.

Η φιγούρα του ρασοφόρου που αυτοαποκαλείται «πατήρ Κλεομένης» έχει κατακλύσει το διαδίκτυο και έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης στα social media, με σχόλια περιπαικτικά για τις δράσεις και τις δηλώσεις του.

Ωστόσο ο «γραφικός» αυτός μοναχός έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων  στους κόλπους της εκκλησίας και στους πιστούς  με τις πράξεις του και κυρίως με την τελευταία, που απεικονίζεται σε βίντεο να βανδαλίζει μνημείο του ολοκαυτώματος των Εβραίων της Λάρισας.

Ήδη, η Ιερά Σύνοδος με ανακοίνωσή της ξεκαθαρίζει ότι η Εκκλησία της Ελλάδος «ουδεμία σχέση» έχει με τον αποκαλούμενο «πατέρα Κλεομένη».

Τα «δεκαπέντε λεπτά» δημοσιότητας που αναζητά κανείς ο πατήρ Κλεομένης προσπαθεί να τα κερδίσει με βιντεάκια στο διαδίκτυο όπου επιδίδεται σε βανδαλισμούς μνημείων, εγκαταστάσεων εμπλουτισμένοι με πλήθος ύβρεων. Τελευταίο του «θύμα» το μνημείο του Ολοκαυτώματος των Εβραίων στη Λάρισα.

Πρόκειται για έναν μοναχό παλαιοημερολογίτη ο οποίος επιτίθεται σε κάθε τι διαβολικό. Στα βιντεάκια που υπάρχουν με πρωταγωνιστή τον ίδιο φαίνεται να μη  διστάζει στο όνομα της θρησκείας να σπάει ΑΤΜ, να πετάει πέτρες σε κεραίες τηλεφωνίας, να τραμπουκίζει τα πάντα. Καίει 50ευρα και ρίχνει αναθέματα στη Βουλή. Μέχρι και έξω από το στάδιο Καραϊσκάκη είχε πάει για να «διώξει» το κακό!

via Blogger http://ift.tt/2tk53Ph

Τα σχόλια δικά σας...