Gallery

Δ.ΜΑΡΚΟΥ: 6.550€ θα πληρώσουμε τη «νύφη» του

http://ift.tt/2uOhlR4

Δ.ΜΑΡΚΟΥ: 6.550€ θα πληρώσουμε τη "νύφη" του
Την ανοησία και την ανικανότητα του Δ.Μάρκου, του δήθεν δημάρχου, θα πρέπει να την πληρώσουμε εμείς 6.500€ χιλιάρικα; 
Ο Δ.Μάρκου επέλεξε να με επιβεβαιώσει με το πιο αισχρό τρόπο! ‘Έβαλε υποψήφια για ΠΔΣ την άγνωστη/»γνωστή» Συριζαία, Μ.ΖΗΣΗ, για ποιο λόγο;
Μόνο η ψυχιατρική επιστήμη μπορεί να απαντήσει!
//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ή εντελώς ανόητη, ηλίθια και επιβεβαιωμένα λάθος επιλογή κρίθηκε παράνομη και άκυρη από Δευτεροβάθμιο Έλεγχο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Αν θέλει τώρα ο γελοίος, Δ.ΜΑΡΚΟΥ και η αλαζών Μ.ΖΗΣΗ να σώσουν τα προσχήματα  και του γόητρό τους, να πληρώσουν από τη τσέπη τους την οποιαδήποτε προσφυγή.
Η παρουσία της Μ.ΖΗΣΗ σαν Π.Δ.Σ. για μερικές «ώρες» μόνο αλγεινή εντύπωση άφησε και η βίαια απομάκρυνση της μόνο ηρεμία και χαρά έφερε στο δημοτικό συμβούλιο.
Όπως και το φουντάρισμα του Α.ΦΥΤΡΟΥ στην εκλογή του σαν Π.Δ.Σ. δεν κατέπληξε κανέναν. Ο «πραξικοπηματικός¨ διορισμός του πάλι θα καταλήξει σε βίαιη απομάκρυνση γιατί και αυτή η πράξη του δήθεν δημάρχου, Δ.ΜΑΡΚΟΥ, είναι παράνομη και καταχρηστική. Εξευτέλισε με τον χειρότερο τρόπο τους θεσμούς, «ΔΗΜΑΡΧΟΣ», «Δημοτικός Συμβούλιο» και το αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου!

Απόλυτα ύποπτη είναι η επιλογή του  δικηγορικού γραφείου! Κάποτε, στο παρελθόν, όταν ήταν αντιπολίτευση, είχε απορρίψει αυτό το Δικηγορικό Γραφείο να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Δήμου εναντίον του Αεροδρομίου λόγω υπερβολικού κόστους!! Τώρα τι έγινε; Τόσο μεγάλη είναι η αξία της Μ.ΖΗΣΗ; Είναι σοβαρότερη η υπόθεσή της ακόμη και από το αεροδρόμιο που αξίζει να πληρώσουμε 6.5000€; Βάζει τον Δήμο σε μια πανάκριβη και ανούσια δικαστική διένεξη που όταν τελεσιδικήσει πιθανόν δεν θα είναι κανείς από αυτούς «έν ζωή».
Εάν ζημίωσε το Δήμο η ακύρωση της Προεδρίας της Μ.ΖΗΣΗ τότε το πρόστιμο και τις λοιπές συνέπειες να βαρύνουν τον Δ.Μάρκου που ήταν και η επιλογή του.

Δεν έγινε Π.Δ.Σ. η Μ.ΖΗΣΗ και καταστράφηκε το σύμπαν!!!
Ο νόμος έχει φροντίσει, να υπάρχει πάντα  κάποιος ΠΔΣ! Έτσι κι αλλιώς ο ρόλος του προέδρου είναι απλά διακοσμητικός στη δημοτική αρχή του Δ.Μάρκου.
Ο ανίκανος Δ.ΜΑΡΚΟΥ όταν έβαλε Γ.Γ. τον Π.ΙΩΑΚΕΙΜ, εγώ έλεγα ότι είναι μια περιττή σπατάλη ο διορισμός αυτός. Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ χτυπιόταν και φώναζε ότι χρειάζεται οπωσδήποτε Γ.Γ. και μάλιστα το συγκεκριμένο πρόσωπο, τον  Π.ΙΩΚΕΙΜ κι έρχεται δυόμιση χρόνια μετά και με επιβεβαιώνει με τον πιο κραυγαλέο τρόπο που θα μπορούσε.

Ο δήμος είναι φτωχός! Οι δημότες του είναι σε απελπιστική οικονομική ένδεια και ο ηλίθιος ανύπαρκτος δήμαρχος Δ.ΜΑΡΚΟΥ θέλει να πετάξει 6.500€ στον «αέρα», αφού δεν θα φέρουν κανένα θετικό αποτέλεσμα για τον δήμο μας.

Όποιος τολμήσει και το ψηφίσει, την ερχόμενη Παρασκευή, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την λαϊκή οργή, γιατί τον ΝΟΜΟ και  την Δικαιοσύνη δεν την φοβάται ούτε την σέβεται κανένας από την Δημοτική Αρχή του Δ.ΜΑΡΚΟΥ.

Ας δούμε μαζί τα γεγονότα:
Η Οικονομική Επιτροπή που έχει πρόεδρο τον Δ.ΜΑΡΚΟΥ συνεδρίασε στις 26.06.2017 πήρε την απόφαση 315/2017, που φέρνει για ψήφιση στην συνεδρίαση του Δ.Σ. την ερχόμενη Παρασκευή, 14.7.17 το σκανδαλώδες ποσό των 6.448,00 € για αμοιβή γνωστού, επώνυμου Δικηγορικού Γραφείου.

Δείτε ποιοι το ψήφισαν:


Δείτε την απόφαση, ποιοι ήταν παρόντες και ποιοι ψήφισαν αυτή την σκανδαλώδη απόφαση.
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
Ορίζει πληρεξούσιο δικηγόρο του Δήμου τον Δικηγόρο Αθηνών Δρ. Απόστολο Παπακωνσταντίνου, βασικό εταίρο της Δικηγορικής Εταιρείας με την επωνυμία «Απ. Παπακωνσταντίνου – Ν.-Κ. Χλέπας & Συνεργάτες» (“Ap. Papaconstantinou & Partners Law Firm”) (Α.Μ. Δ.Σ.Α. 80036) που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Πατριάρχου Ιωακείμ αριθμ. 30-32, Κολωνάκι, προκειμένου να γνωμοδοτήσει σχετικά με την υπ΄αριθμ. 4 (θέμα 9ο) από 09-05-2017 απόφαση της Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 του ν. 3463/2006 που εκδόθηκε επί προσφυγής του κ. Ιωάννη Τούντα κατά των υπ΄αριθμ. 19843/7020/2017 και 20525/73/2017 αποφάσεων ΓΓΑΔΑ καθώς και για την άσκηση ή μη ενδίκων βοηθημάτων και ενδίκων μέσων. 
Σε περίπτωση καταφατικής γνωμοδότησης παρέχει την εντολή και την πληρεξουσιότητα στον Δικηγόρο Αθηνών Δρ. Απόστολο Παπακωνσταντίνου, βασικό εταίρο της Δικηγορικής Εταιρείας με την επωνυμία «Απ. Παπακωνσταντίνου – Ν.-Κ. Χλέπας & Συνεργάτες» (“Ap. Papaconstantinou & Partners Law Firm”) (Α.Μ. Δ.Σ.Α. 80036), προκειμένου να ασκήσει ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας αίτηση ακυρώσεως και αίτηση αναστολής εκτελέσεως κατά του υπ’ αριθμ. 4/09.05.2017 Πρακτικού της Επιτροπής του άρθρου 152 του ν. 3463/2006 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής με το οποίο ακυρώθηκε η υπ’ αριθμ. πρωτ. 19843/7020/10.03.2017 απόφαση της ασκούσας καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, καθώς και να παρασταθεί ενώπιον του ιδίου Δικαστηρίου σε όποια δικάσιμο ορισθεί και σε κάθε μετ’ αναβολή δικάσιμο, οπότε θα συζητηθεί η ως άνω αίτηση ακυρώσεως.
Ως αμοιβή ορίζεται το ποσό των 2.500 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, προκειμένου για την άσκηση της αιτήσεως ακυρώσεως και το ποσό των 1.500 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, προκειμένου για την άσκηση της αιτήσεως αναστολής εκτελέσεως, περιλαμβανομένων των αντιστοίχων γραμματίων προείσπραξης. Τέλος, για τη συζήτηση της αιτήσεως ακυρώσεως ως αμοιβή ορίζεται το ποσό των 1.200 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, περιλαμβανομένου του γραμματίου προείσπραξης. Η καταβολή θα γίνει τμηματικώς, ήτοι με την άσκηση των ως άνω αιτήσεων θα καταβληθεί η αντίστοιχη αμοιβή. Η παρούσα εντολή παρέχεται ενόψει αφενός της μεγάλης σημασίας της υποθέσεως για τα συμφέροντα του Δήμου και, αφετέρου, της ιδιαίτερης γνώσης και εμπειρίας του ως άνω Δικηγόρου και της Δικηγορικής Εταιρείας του στα αντικείμενα αυτά, τα οποία έχουν μάλιστα διδάξει επί σειρά ετών σε Πανεπιστημιακά ιδρύματα.
Παράλληλα οι διατάξεις του άρθρου 281 του Ν. 3463/2006 (ΚΔΚ) αναφέρουν ότι οι δικηγόροι που ορίζονται από το Δήμο αμείβονται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα περί Δικηγόρων που ισχύουν κάθε φορά (Ν. 4194/2013 όπως αυτός τροποποιήθηκε με τις διατάξεις του Ν.4205/2013). Για την εξώδικη ή δικαστική αντιμετώπιση νομικών ζητημάτων, τα οποία έχουν ιδιαίτερη σημασία ή σπου­δαιότητα και απαιτούν εξειδικευμένη νομική γνώση ή εμπειρία, η αμοιβή του δικηγόρου καθορίζεται με από­φαση του δημοτικού ή του κοινοτικού συμβουλίου κατά παρέκκλιση των προηγούμενων παραγράφων.
Συνεπώς την απόφαση σχετικά με τον καθορισμό του ύψους της αμοιβής του δικηγόρου για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αρμόδιο να λάβει είναι το Δημοτικό Συμβούλιο και για το λόγο αυτό εξουσιοδοτείται ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, να διαβιβάσει την παρούσα στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, για λήψη της σχετικής απόφασης.
Η έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης για την ανωτέρω υπόθεση έχει ήδη αποφασιστεί με την υπ’ αριθμ 290/2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου. Η αμοιβή του δικηγόρου καθορίζεται στο ποσό των 5.200,00 € συν Φ.Π.Α.(24%), ήτοι 6.448,00 €.
Εξουσιοδοτεί τον κ. Δήμαρχο, ως νόμιμο εκπρόσωπο του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος να υπογράψει το σχετικό συμφωνητικό με τον Δικηγόρο Αθηνών κ. Παπακωνσταντίνου Απόστολο.
Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 315/2017.
Για την επιβεβαίωση των ανωτέρω συντάχθηκε το πρακτικό αυτό και υπογράφεται ως κατωτέρω.

Παρόντες

 1. κ. Μάρκου Δημήτριος του Σπυρίδωνος, Δήμαρχος – Πρόεδρος 
 2. κ. Μπέκας Γεώργιος του Σπυρίδωνα, Δημοτικός Σύμβουλος ως μέλος της Επιτροπής 
 3. κ. Μπασινάς Ιωάννης του Στέφανου, Δημοτικός Σύμβουλος ως μέλος της Επιτροπής
  κ. Νομικός Αντώνιος του Ηρακλείου, Δημοτικός Σύμβουλος ως μέλος της Επιτροπής
  κ. Στάμου Δημήτριος του Γεωργίου, Δημοτικός Σύμβουλος ως μέλος της Επιτροπής 
 4. κ. Τούντας Αντώνιος του Κωνσταντίνου, Αντιδήμαρχος ως αναπλ. μέλος της Επιτροπής

Απόντες

 1. κ. Φύτρος Αντώνιος του Παρασκευά, Δημοτικός Σύμβουλος ως μέλος της Επιτροπής
 2. κ. Μάρκου Χρήστος του Αντωνίου, Δημοτικός Σύμβουλος ως μέλος της Επιτροπής
 3. κ. Σερέτης Χρήστος του Γεωργίου, Δημοτικός Σύμβουλος ως μέλος της Επιτροπής
 4. κα. Ραφτοπούλου Άννα του Ιωάννη, Δημοτική Σύμβουλος ως μέλος της Επιτροπής 

Διαβάστε ολόκληρη την απόφαση:  Η 315-2017_ΟΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

via Blogger http://ift.tt/2uOITWA

Τα σχόλια δικά σας...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s