Gallery

Δ.ΜΑΡΚΟΥ – Είναι Δημαρχος ή ένας ακόμα Συμβασιούχος;

http://ift.tt/2t06vp1

Δ.ΜΑΡΚΟΥ - Είναι Δημαρχος ή ένας ακόμα Συμβασιούχος;

Η εκλογή Πρόεδρου Δημοτικού Συμβουλίου απέδειξε πάρα πολλά πράγματα αλλά ήδη γνωστά και πάρα πολλά καινούργια που τα γνωρίζουμε μόνο όσοι είμαστε έμπειροι σε Πολιτικά «Μαγειρεία».
Κατόρθωσε να εξευτελίσει θεσμούς, πρόσωπα και οικογένειες.
//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ξηλώνει ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του τον Σ.ΚΑΤΡΑΜΑΔΟ και προτείνει σαν προσωπική του επιλογή την Μ.ΖΗΣΗ. Αυτό  φαινότανε πάρα πολύ λογικό για όσους δεν ξέρουν το παρασκήνιο! Δήμαρχος είναι ότι θέλει κάνει!

Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ είχε υποσχεθεί στον Ι.ΤΟΥΝΤΑ ότι θα τον κάνει Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Μέχρι την Πέμπτη το πρωί ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ, πριν την πρώτη εκλογική αναμέτρηση, πίστευε και έλεγε ότι είναι ο μοναδικός υποψήφιος που θα ήταν και τυπικά την Κυριακή. Το απόγευμα της ίδιας μέρας εμφανίζεται ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ έξαλλος με τη κωλοτούμπα του Δ.ΜΑΡΚΟΥ ότι θα υποστηρίξει την Μ.ΖΗΣΗ!!
Κεραυνός εν αιθρία; ΟΧΙ!! Όλοι ξέρουμε ότι ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ δεν κρατάει τέτοιες υποσχέσεις! Σε πάει με υποσχέσεις μέχρι το παρά πέντε και σε πουλάει!!
Έτσι ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ αποφασίζει να θέσει υποψηφιότητα έστω και αν πάρει μόνο μια ψήφο τη δική του. Το ανακοινώνει και επίσημα!

Την Κυριακή το εκλογικό αποτέλεσμα είναι ανατρεπτικό για τον Δ.ΜΑΡΚΟΥ και την εκλεκτή του Μ.ΖΗΣΗ. Δεν κατορθώνει να πείσει ούτε την παράταξη του να εκλέξει την Μ.ΖΗΣΗ. Σαν αλαζόνας που είναι κάνει το άλμα στο κενό και «χρίζει» την Μ.ΖΗΣΗ Πρόεδρο!! Αυτό είναι κάτι εντελώς παράνομο που ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ δεν το αφήνει ανεκμετάλλευτο και κάνει τις νόμιμες κινήσεις να ακυρωθεί οι επιθυμίες του Δ.ΜΑΡΚΟΥ και της Μ.ΖΗΣΗ. Εδώ όμως αρχίζει και φαίνεται «Ο αφρός της κατσαρόλας που βράζει» ενδοπαραταξιακά.
Η Μ.ΖΗΣΗ μπήκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ουραγός, με ελάχιστες ψήφους ενώ ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ. είναι έβδομος.
Η Μ.ΖΗΣΗ προέρχεται από την παράταξη του Χ.ΜΑΡΚΟΥ και ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ την χρησιμοποιεί ακριβώς στην ίδια θέση που είχε και στην προηγούμενη δημοτική αρχή. Αυτό είναι πάρα πολύ περίεργο γιατί η Μ.ΖΗΣΗ δεν έχει ούτε το πολιτικό εκτόπισμα ούτε κάποιο Πτυχίο που να δικαιολογεί την τοποθέτηση της σε αυτή τη θέση αλλά φαίνεται ότι είναι πολύ ειδική στο «μαγείρεμα» το μαύρων ταμείων. Αυτό μας το επιβεβαιώνει ο πρώην Γενικός Γραμματέας.

Ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ αν και έβδομος σε ψήφους δεν έχει τοποθετηθεί αντίστοιχα σε καμιά οργανική θέση περιμένοντας αυτό που του είχε υποσχεθεί ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ.
Ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ βγαίνει νικητής στο μπραντεφέρ αυτό και η εκλογή Προέδρου της Μ.ΖΗΣΗ. ακυρώνεται επίσημα και πάμε σε νέες εκλογές Πρόεδρου.
Μέσα σ’ αυτό το διάστημα σκάει η πυρηνική βόμβα της απόλυσης του πρώην Γενικού Γραμματέα με μια επιστολή-αφορισμό που έδωσε στη δημοσιότητα όταν τον απέλυσε με συκοφαντικό τρόπο ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ.
Με αυτή την επιστολή ανοίγει την κρυφή πόρτα και βγαίνει δημόσια η βρωμερή καμαρίλα του Δ.ΜΑΡΚΟΥ. Με στοιχεία που δεν σηκώνουν αμφισβήτηση και πιθανόν να είναι χρήσιμα στον εισαγγελέα!

Πανικόβλητος ο ανόητος και ανεπαρκής, Δ.ΜΑΡΚΟΥ, κατεβάζει το νέο πουλέν για Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τον Α.ΦΥΤΡΟ, που όπως ήτανε αναμενόμενο τρώει απόρριψη οριστική και αμετάκλητη γιατί δεν συγκεντρώνει τις απαραίτητες ψήφους!!

Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ συνεχίζει τον αυτο-εξευτελισμό του! Αντί να ανακοινώσει ψυχρά ότι από εκείνη την στιγμή Π.Δ.Σ. είναι ο πρώην Αντιδήμαρχος Α.ΤΟΥΝΤΑΣ, να ευχαριστήσει το Δημοτικό Συμβούλιο και να φύγει σαν αξιοπρεπής Δήμαρχος που απλά κάνει το καθήκον που του επιβάλει ο Νόμος, το μετατρέπει σε ξεκατίνιασμα καλιαρντά!!
Ανακοινώνει επίσημα με πρακτική ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΑ (δεν είχε προηγηθεί σχετική απόφαση της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ) ότι διαγράφει τον Ι.ΤΟΥΝΤΑ που δεν υπάκουσε στις παρανοϊκές προσταγές του και τόλμησε να τον αμφισβητήσει!

Αποτέλεσμα!!!
Την θέση του Δημάρχου κατέλαβε ένας εξουσιομανής, ένα παρανοϊκό ανθρωπάκι, ακριβώς όπως σας τον περιέγραψα προεκλογικά, «Δημήτρης Μάρκου – Τον ξέρετε;»,  που αδιαφορεί για κάθε νόμο και νομίζει ότι μπορεί να είναι η «απόλυτη εξουσία»! Κατέχει, απλά, μια κρατική θέση με κύρια ευθύνη την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και την προάσπιση των συμφερόντων τους.
Κατόρθωσε να υποβιβάσει το αξίωμα του Δημάρχου σε ανειδίκευτο Συμβασιούχο του ΟΑΕΔ.

via Blogger http://ift.tt/2sZQ6kA

Advertisements

Τα σχόλια δικά σας...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s