ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ AΠO TA ΒΑR ΣΤΟΝ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ.

Προς κάθε αρμόδιο,

Παρακαλώ ασχοληθείτε λίγο και με το σοβαρότατο θέμα της ηχορύπανσης από τα μπαρ στην παραλία του Αγ. Νικολάου Αρτέμιδος (Λούτσας).

Επί σειρά ετών ημιπαράνομα μπαρ-club που βρίσκονται το ένα μετά το άλλο, δίπλα δίπλα μετά το τέρμα των λεωφορείων επί της παραλίας του Αγ.Νικολάου, ηχορυπαίνουν ασύστολα την περιοχή.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Όσοι μένουμε εκεί κοντά έχουμε αγανακτήσει! Από τις μεσημεριανές ώρες έως τις 4 ή και 5 το πρωί ξενυχτάμε από την εκκωφαντική μουσική που μας επιβάλουν!!
Η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, που μαζεύεται κόσμος και τα βράδια δεν υπάρχει στην κυριολεξία κανένα όριο και κανένα ωράριο!
Απλά όλη τη νύχτα, ο τόπος σείεται από τα μπάσα και την ηλεκτρονική μουσική 3-4ων μπαρ που βρίσκονται στην παραλία και παραβιάζοντας οποιοδήποτε νόμο περί ηχητικών εγκαταστάσεων και ηχορύπανσης, λειτουργούν παράνομα ως κανονικά νυχτερινά κέντρα – club, με επαγγελματικές ηχητικές εγκαταστάσεις τοποθετημένες έξω δίπλα στην παραλία, ξεσηκώνουν όλη την περιοχή στην κυριολεξία!
Ακόμα και τρία οικοδομικά τετράγωνα παραπάνω να κατοικεί κανείς, ειδικά τις Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα, υποχρεώνεται να ξαγρυπνήσει, αφού είναι εντελώς αδύνατο να σταθείς ακόμα και μέσα στο ίδιο σου το σπίτι από την υπερβολική ένταση του ήχου!
Μάλιστα συχνότατα διοργανώνουν, “συναυλίες” στην παραλία του Αγίου Νικολάου, χωρίς να υπάρχει ειδικός χώρος για τέτοιες εκδηλώσεις, αυθαίρετα και στην κυριολεξία μέσα στη καρδιά της οικιστικής περιοχής! Οργιάζουν στην κυριολεξία με τέτοιες εντάσεις μουσικής που δεν μπορεί κανείς ούτε να συζητήσει σε κανονικό τόνο στη βεράντα του σπιτιού του! Μας αναγκάζουν να κλεινόμαστε μέσα στα σπίτια μας, με πόρτες και παράθυρα σφραγισμένα και τα νεύρα μας σμπαράλια από την αγανάκτηση!
Δεν υπερβάλλω, ότι πολλές φορές έχω ακούσει αγανακτισμένους γείτονες να σκέφτονται την μετεγκατάστασή τους σε άλλη περιοχή ως λύση ανάγκης για να μην τρελαθούν από την υπάρχουσα ακραία ασυδοσία …
Η αστυνομία όλο αυτό τον καιρό είναι εντελώς αναποτελεσματική και ανύπαρκτη.
Δοκιμάστε να καλέστε την αστυνομία 1 το βράδυ όταν τα “μπιτ” και τα μπάσα από τα ηχεία των μπαρ είναι στο μέγιστο και αφού καταγράψει την καταγγελία ο ευγενικός αξιωματικός θα περιμένετε επ’ αόριστον να γίνει κάτι…
Απολύτως τίποτα και κανείς δεν επεμβαίνει στους εν λόγω “επιχειρηματίες” που έχουν τα “στέκια” αυτά της νύχτας!!
Συνεχίζουν την ηχορύπανση ανενόχλητοι, λες και δεν υπάρχει νόμος λες και όλα είναι έρμαια των κερδοσκοπικών ορέξεών τους και μόνο!
Αντιλαμβάνομαι πολύ καλά, ότι η νύχτα και τέτοιου είδους “διασκέδαση” που προσφέρουν αυτά τα μπαρ και οι ιδιοκτήτες τους, αποδίδει ιδιαίτερα υψηλά οικονομικά οφέλη…
Ο δήμος Αρτέμιδος, η δημαρχία, κωφεύει επίσης επιδεικτικά στο πρόβλημα.
Ασχολείται με χίλια δυο άλλα ασήμαντα πράγματα εκτός από την ηχορύπανση των μπαρ και των νυχτερινών κέντρων!
Έχετε δει ποτέ καμιά σοβαρή προσπάθεια να αποδίδει καρπούς ως προς αυτή την κατεύθυνση;
Ειδικά στον Αγ. Νικόλαο που πλέον αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια οξύτατο πρόβλημα;
Αμφιβάλλω αν έχετε δει κάτι θετικό από το δήμο Λούτσας και ούτε θα δείτε πολύ φοβάμαι.
Δε ξέρω γιατί, ας ασχοληθούν επιτέλους οι αρμόδιοι υπουργοί με την κατάσταση στην περιοχή μας γιατί από τους τοπικούς παράγοντες δεν περιμένω τίποτα περισσότερο από απογοήτευση, ένοχη σιωπή και απόλυτη απραξία.
Κανονικά και αν ζούσαμε σε μια πολιτισμένη χώρα, ο δήμος θα έπρεπε να έχει κάνει πρώτος πάμπολλες νυχτερινές βόλτες μαζί με τις αστυνομικές αρχές και να μοιράσει μηνύσεις …
Ας το έκανε αυτό δύο τρεις συνεχόμενες φορές, να απειληθεί και μόνιμη αφαίρεση άδειας λειτουργίας αυτών των ημιπαράνομων υπαίθριων μπαρ και θα βλέπατε πως θα συνετιζόντουσαν μερικοί…
Φρούδες ελπίδες θα πείτε και θα συμφωνήσω μαζί σας.
Έχουν το θράσος μετά και βγαίνουν κάποιοι και ζητούν την ψήφο μας… Είδωμεν.
Ένας αγανακτισμένος κάτοικος Αγ.Νικολάου Αρτέμιδας.

via Blogger http://anatakti.blogspot.com/2015/07/ao-ta-r.html

Advertisements

One response to “ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ AΠO TA ΒΑR ΣΤΟΝ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ.

  1. Και εγώ που μένω στη Λ .Καραμανλή στο ύψος της ΒΡ με ενοχλεί τις πρώτες πρωϊνές ώρες που θέλω να κοιμηθώ σαν άνθρωπος. Τι να πει κάνεις αγαπητέ συνδημότη.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια δικά σας...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s