Δήμος Ραφήνας, Πικερμίου – Δ.Σ. 22/03/2012

Ραφήνα 16 Μαρτίου 2012

Αριθμ. πρωτ.: 2636

Προς: τους Δημοτικούς Συμβούλους Ραφήνας – Πικερμίου

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλεί σε συνεδρίαση την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012 και ώρα 18.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος για να συζητηθεί και να ληφθεί απόφαση για τα παρακάτω θέματα.

 1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του Ισολογισμού λήξης εκκαθάρισης της επιχείρησης « Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ραφήνας», με διακριτικό τίτλο «Κ.Ε.Δ.Η.Ρ».

 2. Λήψη απόφασης περί διευκρίνησης των όρων και προϋποθέσεων που θέτει ο νόμος, για τη δυνατότητα της δωρεάν παραχώρησης από τον Δήμο της χρήσης δημοτικών ακινήτων.

 3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα & 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε του έργου «Αποκατάσταση πεζοδρομίων από Επισκευές Δικτύου Ύδρευσης».

 4. Λήψη απόφασης περί Προγραμματισμού Προσλήψεων Προσωπικού Ανταποδοτικών Υπηρεσιών έτους 2012.

 5. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος – Απ΄ευθείας ανάθεσης της « Μελέτης Ανακύκλωσης για το Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου ( Σκοπιμότητα – Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις Διαχείρισης Πράσινων – Οργανικών Αποβλήτων)».

 6. Λήψη απόφασης περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2012.

 7. Λήψη απόφασης περί έκτακτης επιχορήγησης του ΝΠΔΔ Αθλητισμού , Πολιτισμού και Περιβάλλοντος.

 8. Λήψη απόφασης περί κοπής πεύκων στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 35 στην περιοχή Διασταύρωσης του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου.

 9. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ραφήνας – Πικερμίου» για παραχώρηση σχολικού χώρου στο παράρτημα Βορειανατολικών και Ανατολικών περιοχών του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας.

 10. Λήψη απόφασης περί διαγραφής βεβαιωμένων προστίμων – κλήσεων ελεγχόμενης στάθμευσης για το έτος 2008.

 11. Λήψη απόφασης περί ορισμού επιτροπής παραλαβής προμήθειας.

 12. Λήψη απόφασης περί έγκρισης δαπανών για πολιτιστικές εκδηλώσεις.

 13. Λήψη απόφασης περί ορισμού μελών εκτιμητικής επιτροπής εκποίησης, ανταλλαγής, αγοράς, εκμίσθωσης Δημοτικών ακινήτων και μίσθωσης ακινήτων από το Δήμο, για το έτος 2012.

 14. Λήψη απόφασης για την καταπολέμηση του Δάκου της ελιάς.

 15. Λήψη απόφασης περί συμπλήρωσης της μελέτης « Κυκλοφοριακή μελέτη Δήμου Ραφήνας ( Ρυθμίσεις οδικού Δικτύου και Σήμανση )».

 16. Λήψη απόφασης περί Αξιοποίησης των πόρων του Ταμείου Αστικής Ανάπτυξης Αττικής στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Jessica για την ανάπτυξη της δημοτικής ακίνητης περιουσίας.

 17. Λήψη απόφασης περί ανάθεσης στη δικηγορική εταιρεία με την επωνυμία « ΑΠ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΕΛ. ΚΟΥΤΣΙΜΠΟΥ – Γ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» της υπόθεσης διεκδίκησης των δικαιωμάτων του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου από την αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού όπως αυτά (τα δικαιώματα) προκύπτουν από το καταργηθέν άρθρο 9 παρ.4 εδ. β΄του Ν. 2338/95.

 18. Λήψη απόφασης για « Άμεσες Διοικητικές και Δικαστικές ενέργειες προς διασφάλιση και προστασία των εννόμων συμφερόντων του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου Αττικής, εν σχέσει με τη Δημοτική Περιουσία που αφορά το ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, με την από 15/2/2012 ανάρτηση των κτηματολογικών πινάκων που αφορούν α) την πρώην Κοινότητα Πικερμίου Αττικής και β) τον πρώην Δήμο Ραφήνας Αττικής και νυν Ενιαίο Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΟΣ

Τα σχόλια δικά σας...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s