ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Α.Π.Σ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Δυναμική η συμμετοχή του ΤΕΛΜΗΣΣΟΥ Μαραθωνοδρόμων με την παρουσία 30 αθλητών στον 11ο δρόμο αργολικού κόλπου στο Ναύπλιο την Κυριακή 4 Μαρτίου που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ναυπλίου.

Η εκκίνηση δόθηκε από την περιοχή Λέρνα διανύοντας την απόσταση των 15,5 χλμ. του παραλιακού Αργολικού Κόλπου. Στον αγώνα συμμετείχαν 400 περίπου αθλητές. Σε μία αξιέπαινη διοργάνωση και προσπάθεια των υπευθύνων του αγώνα, παρόλες τις οικονομικές συγκυρίες και τις δυσκολίες υπάρχουν κάποιοι που συνεχίζουν να προσφέρουν άθληση και μαζικό αθλητισμό.

Ο ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ στηρίζει και συνεισφέρει ενεργά στις προσπάθειες αυτές συνεχίζοντας με διάθεση και όραμα στον αθλητισμό και τον πολιτισμό μας. Σαν σύλλογος αθλητικός και πολιτιστικός ενεργοποιείται όχι μόνο στις αθλητικές δραστηριότητες, συμμετοχές και διοργανώσεις αγώνων, αλλά και στις πολιτιστικές και κοινωνικές δραστηριότητες διοργανώνοντας ημερίδες υγείας, ημερίδες αφιέρωσης σε μεγάλους Έλληνες ιστορικούς, παρουσιάσεις βιβλίων και συγγραφέων καθώς και κοινωνικές προσφορές σε συνανθρώπους που έχουν την άμεση ανάγκη στήριξης και βοήθειας.

Καλούμε όλους τους πολίτες , ο καθένας με τον ξεχωριστό τρόπο να βοηθήσουν αλλά και να συνεισφέρουν στις προσπάθειες αυτές που κάνει ο αθλητικός πολιτιστικός σύλλογος μαραθωνοδρόμων ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Μαραθώνος Ν. Μάκρης.

Τα σχόλια δικά σας...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s