Σπάτα, Αρτέμιδα Δ.Σ. 23/01/2010 Σ.Ραφαήλ

«Εμείς τα βρήκαμε εδώ. Έχω κι εγώ εκεί και δεν θέλω να γίνει. Αυτοί με στερήσεις και με κόπους ξενιτεύτηκαν και ήρθαν να πάρουν ένα οικοπεδάκι. Θα πρέπει να τους καταλαβαίνουμε.» Δεν είπε πολλά, δεν το συνηθίζει, άλλωστε…

Δεν μου άρεσαν ποτέ οι εκθέσεις γιατί δεν έχω μάθει γράμματα πολλά, άλλα ξέρω ένα και ένα πόσο κάνουν. Άκουσα τον συμπαθέστατο τον φίλο τον Γιώργη, και λέει πετύχαμε αυτό, το άλλο κτλ. Είναι δεδομένο κύριοι συνάδελφοι. Προσέξτε τι θα ψηφίσετε. Είναι τελειωμένο, έτσι μας λέει ο Αντιδήμαρχος. Πετύχαμε αυτά και θα γίνει ο βιολογικός εδώ.

Και φίλε Γκίκα για κοίταξε τους στα μάτια τους κυρίους αυτούς εδώ. Αυτοί ήρθαν με στερήσεις και κόπους και πήραν ένα οικοπεδάκι. Εμείς τα βρήκαμε εδώ. Έχω κι εγώ εκεί και δεν θέλω να γίνει. Αυτοί με στερήσεις και με κόπους ξενιτεύτηκαν και ήρθαν να πάρουν ένα οικοπεδάκι. Θα πρέπει να τους καταλαβαίνουμε.

Σας έχω κάνει προτάσεις. Είναι η Ψυττάλεια. Έρχεστε και λέτε ότι μόνο Σπάτα-Αρτέμιδα και λέει ο κύριος συνάδελφος, ο κύριος Μάρκου, ο συμπαθέστατος, ενδεχομένως Πικέρμι και Ραφήνα. Μα αν κατουρήσει, συγγνώμη κύριοι για την έκφραση, να την πάρω πίσω αν είναι ατυχής, αν κατουρήσει ο Δήμαρχος Γέρακα, στην Ραφήνα θα πάει. Άκουσα τον Πρόεδρο που λέει για ροές και μηχανήματα και αυτά. Κύριοι όλα εδώ θα πέσουν.

Κύριοι σας κάνω μια πρόταση, πέρα από την Ψυτάλλεια, οι τέσσερις όμοροι Δήμοι οι δικοί μας, να τα ρίξουμε στο αεροδρόμιο. Το αεροδρομίου έχει τρεις βιολογικούς τρίτου βαθμού. Μπορούμε πολλά να σώσουμε. Και συγχαίρω τους κυρίους που λένε όχι, γιατί το όχι το λένε πάντα οι δυνατοί. Αυτοί που είπαν ναι, κοιτάτε τι πληρώνει σήμερα η Ελλάδα.

Δεν έχω να πω τίποτα. Όταν ψηφίσετε βάλτε το χέρι στην καρδιά και προσέξτε αυτούς που λέτε είναι πολλοί και τους κοιτάζουμε στα μάτια. Γιατί αυτοί αγόρασαν τις περιούσιες τους από εμάς, με στερήσεις και κόπους. Να μην τους μολύνουμε, μην τους βρωμίσουμε.

2 responses to “Σπάτα, Αρτέμιδα Δ.Σ. 23/01/2010 Σ.Ραφαήλ

  1. Νίκο έχεις απόλυτο δίκιο.Ή Ψυτάλλεια ή με του αεριδρομίου με έξοδα του και χωρίς αγωγό στη θάλασσα με λίμνες μέσα στο χώρο του ή με ότι άλλο θέλει χωρίς ευρώ από τα χρήματα των δημοτών .Τα υπόλοιπα είναι για αποζημιώσεις σε δικαστήρια.

    Μου αρέσει!

  2. ΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ,ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝ ΑΝ ΕΣΤΑΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ;;;Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΗΜΕΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΩΡΑ,ΕΙΝΑΙ 24/1/12 10,00 Π.Μ… ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΟΠΟΡΕΙΑ,ΝΑ ΠΕΡΑΣΗ ΤΟ Κ.Ε.Λ. ΤΟΥ ΚΙΤΣΟΥ

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια δικά σας...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s