ΠΡΟΣKΛΗΣΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

<Καταχώρηση>

ΠΡΟΣKΛΗΣΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ από τη Σεφ Ιωάννα Τσολομίτη

Πρόκειται για έναν εξαιρετικά καλαίσθητο και πλήρη οδηγό μαγειρικής στον οποίο η γνωστή Σεφ Ιωάννα Τσολομίτη μοιράζεται τα μυστικά της τριαντάχρονης επιτυχημένης καριέρας της με τους αναγνώστες, προσφέροντάς τους 132 απολαυστικές συνταγές. Συνταγές γεμάτες πρωτότυπους συνδυασμούς, φαντασία και γούστο (μερικές είναι πολύ γρήγορες) χωρισμένες σε πολλές ενότητες για να καλύπτουν μια ευρεία γκάμα προτιμήσεων: από ορεκτικά, κρέατα και ψάρια μέχρι ψωμιά, γλυκά και ροφήματα.
Η κάθε συνταγή είναι λεπτομερής και εξαιρετικά απλή στην εκτέλεσή της ενώ τα υλικά της είναι επιλεγμένα με τρόπο ώστε ο αναγνώστης να τα βρίσκει οπουδήποτε και να μην κοστίζουν ακριβά. .
Δίπλα σε κάθε συνταγή υπάρχουν πολύ χρήσιμες ιδέες και tips.
«Στόχος μου», λέει η Ιωάννα Τσολομίτη, «είναι να διαβάσει ο αναγνώστης μια οποιαδήποτε συνταγή του βιβλίου μου και να πει αμέσως: ‘τόσο απλή είναι; Μπορώ να τη φτιάξω κι εγώ!’».
Ένα πολύ εύχρηστο βιβλίο που απευθύνεται σε όλο τον κόσμο (άνδρες και γυναίκες) καθώς και στους επαγγελματίες του χώρου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Η Ιωάννα Τσολομίτη (γνωστή, εκτός των άλλων και από τη συμμετοχή της στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Μες στην καλή χαρά», που μεταδίδεται κάθε Σάββατο στην τηλεόραση του Alpha) είναι απόφοιτος, της Σχολής Καλών Τεχνών με την ειδικότητα Κεραμίστρια – Ελεύθερο Σχέδιο, Γλυπτική κ.λπ. Έχει επίσης αποφοιτήσει και από Σχολή Μαγειρικής. Ήταν καθηγήτρια των Σχολών CHEF D’ OEUVRE και LE MONDE. Αποτέλεσε μέλος της κριτικής επιτροπής διαγωνισμών όλων των Σχολών και είναι μέλος του Chef Club. Έχει προϋπηρεσία 30 χρόνων στη μαγειρική και στην εμπειρία της συγκαταλέγονται πολλές δραστηριότητες. Υπήρξε Executive Chef σε πολιτικά πρόσωπα. Είχε πολυετή συνεργασία με εστιατόρια για την οργάνωση και λειτουργία της κουζίνας (À la carte). Διετέλεσε Chef στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004. Έχει άριστη γνώση της παραδοσιακής και σύγχρονης ελληνικής κουζίνας και πολύ καλή γνώση της Ιταλικής, Διεθνούς, Ασιατικής, Γαλλικής, fusion και ελαφριάς κουζίνας. Τελευταία της ενασχόληση είναι η διαιτητική και χορτοφαγική κουζίνα.

Σελ.:304, Τιμή: € 30, Σχήμα: 20,5 x 28
ISBN: 978-960-6893-12-4

Εκδόσεις Gema
Σπευσίππου 1, Αθήνα 10675, τ: +30 210 7258350 begin_of_the_skype_highlighting +30 210 7258350 end_of_the_skype_highlighting, φ: +30 2107222072 begin_of_the_skype_highlighting +30 2107222072 end_of_the_skype_highlighting
e mail: info@gemapublications.gr, www.gemapublications.gr

Τα σχόλια δικά σας...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s