www.HARVAT(I).com-com

 • Σώσον Κύριε τον λαόν σου! Ποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει σήμερα τους Ιάπωνες και αύριο κάποιους άλλους, αφού δεν μπορούν να προστατεύσουν τον εαυτόν τους από τα ΤΕΡΑΤΑ που οι ίδιοι κατασκεύασαν για να…..ζήσουν καλλίτερα;
 • Απότρεψον Κύριε τον λαόν σου να φτιάχνει….αντιδραστικούς Αντιδραστήρες και οτιδήποτε άλλο που όταν αντιδρά σκοτώνει. Φώτισε Κύριε τον λαόν σου και δώστου την σοφία να διακρίνει την διαφορά!
 • Νοσοκομεία, Εφορίες, Πολεοδομίες, Δήμοι, Δέκο και λοιπές δημιουργικές δυνάμεις φιγουράρουν στον κατάλογο της διαφθοράς και κατασπατάλησης των χρημάτων του λαού! Οι περισσότεροι είναι γνωστοί, τους βλέπουμε σε συνέδρια, στην βουλή, στις εξέδρες, σε γιορτές και σε πανγύρια. Είναι αυτοί που απεργούν για το καλό μας, που εργάζονται για το καλό μας, που μας δουλεύουν για το καλό μας! Ας το καλό σας!
 • Πονοκέφαλο πιάνει ολόκληρη την δημοτική ομάδα κάθε φορά που προκύπτει θέμα τοπικής ή εθνικής επετείου. Ο μέγας Αθανάσιος προσπαθεί να συμβιβάσει τον Άγιο Αθανάσιο με τον Άγιο Τρύφωνα, την 25η Μαρτίου με την 28η Οκτωβρίου, τα κούλουμα, τα κούλουρα και τα μουστουκούλουρα…..
 • Αν και τα κριτήρια είναι εύκολα το πρόβλημα είναι η….εξέδρα. Να είστε βέβαιοι κύριοι συνάδελφοι, τρόπος του λέγειν, ότι και με ένα εκπρόσωπο της εκπαιδευτικής κοινότητας, μια χαρά θα γίνει η παρέλαση.
 • Κάτι δεν πάει καλά στην συνοχή, παρά την συνενοχή στο εκλογικό αποτέλεσμα της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου. Και αν μεν δεν ενδιαφέρουν τα εσωπαραταξιακά της δρώμενα, ενδιαφέρει όμως η αποτελεσματική λειτουργία του θεσμού. Με μπαλοθιές στο γάμο του καραγκιόζη δεν γίνεται τίποτα. Οργανωθείτε γιατί…..χανόσαστε.
 • “Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα”! Και καλά ο…κουφός να είναι ο οποιοσδήποτε κουφός, ούτως ή άλλως όλοι βαρακούμε, κούφια ή ώρα που τ΄ ακούει. Όταν όμως κάνουν τον…κουφό τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου που διαχειρίζονται, θέλουμε να πιστεύουμε ακόμη, τα προβλήματα της πόλης, τότε τα πράγματα είναι από ανησυχητικά μέχρι απελπιστικά.
 • Τελευταίο…..επίτευγμα η εικόνα που παρουσίασε το Τ.Σ και ο τρόπος που προσέγγισε το θέμα της διαμόρφωσης του Τεχνικού Προγράμματος της πόλης για το τρέχον έτος. Σύμφωνα με το γράμμα και το πνεύμα του Νόμου για την νέα “Αυτοδιοικητική Αρχιτεκτονική”, το Τ.Σ επιλέγει, διαβουλεύεται, διαμορφώνει προτάσεις και εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο τα διάφορα προβλήματα που κατά την αποκλειστική του κρίση απασχολούν την πόλη τους και χρήζουν περαιτέρω επεξεργασία από το Δημ. Συμβούλιο.
 • Στις αρμοδιότητες του Τ.Σ κορυφαία θέση κατέχει η διαμόρφωση, η κατάρτιση, η έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος της Πόλης και στη συνέχεια η εισήγησή του στο Δ.Σ. προς συζήτηση και ψήφιση. Η τεχνική υπηρεσία έχει καθήκον να βοηθήσει μόνο στην τεχνική απεικόνιση του σχεδίου. Οι προτάσεις είναι της αποκλειστικής αρμοδιότητας της πολιτικής ηγεσίας.
 • Το τοπικό Συμβούλιο Παλλήνης Αυτο-αναβαθμίστηκε! και έφερε τα πάνω κάτω! Η Τεχνική Υπηρεσία κατάρτισε το σχέδιο, η Δημοτική ομάδα το ενέκρινε (την προηγουμένη) το…εισηγήθηκε και το Τοπ.Σύμβ το……ΨΗΦΙΣΕ αυτολεξεί! Ούτε τα ορθογραφικά λάθη δεν άλλαξε! Η άλλη φοβερή και τρομερή κενο-τομία; Σε καμία ερώτηση, απορία ή τοποθέτηση δεν απάντά ο πρόεδρος του Τ.Σ στον οποίο και απευθύνονται, ούτε καν ένας σύμβουλος, όλα τα περιμένει από τον δήμαρχο!
 • Εν πάση περιπτώσει αν κάποιοι αρέσκονται στο “καπέλωμα” και ασκούνται στις επικύψεις, επειδή η εύλογη περίοδος χάριτος του τριμήνου παρέρχεται οσονούπω και επειδή δεν δικαιούμαστε να συνεχίζουμε την συντήρηση μιας κοινωνίας της ανοχής, θα πρέπει οι πολίτες που ενδιαφέρονται να αναλάβουν βοηθητικές πρωτοβουλίες εντός και εκτός του Τ.Σ για το καλό όλων και ας κουβαλιέται όλο το Δήμ. Συμβ. ως….ειδήμονες για συμπαράσταση.
 • Οι αναφορές μας στον ανησυχητικό μέχρι απαράδεκτο τρόπο που λειτουργεί το Τ.Σ απευθύνονται κυρίως στους νέους συμβούλους όλων των παρατάξεων με στόχο να ευαισθητοποιηθούν και να… “επαναφέρουν στην τάξη” την λειτουργία του Τ.Σ στο πλαίσιο του παραταξιακού προγράμματος.
 • Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες, αναλογιζόμαστε τις πιέσεις που πιθανόν ασκούνται, γνωρίζουμε ότι παρόμοιες προσπάθειες ευνουχισμού, ασκούνται και σε άλλους δήμους με στόχο να τεθούν υπό έλεγχο οι δραστηριότητες των Τ.Σ. Ναι αλλά στο τέλος κάποιος βάζει την σφραγίδα του. Φροντίστε στον τομέα σας να βάλλετε την δική σας σφραγίδα! Ακόμη και ως άτομα.
 • Το έλα να δεις γίνεται στις υπηρεσίες του δήμου, σύμφωνα με μαρτυρίες υπαλλήλων και με διαμαρτυρίες πολιτών. Το τι μπάχαλο επικρατεί δεν περιγράφεται, ούτε τα προνοιακά επιδόματα δεν μπορούν να δώσουν στους δικαιούχους, που λόγω της ιδιαιτερότητας έπρεπε να είχαν δοθεί χτες!
 • Πότε θα ενοποιηθούν τα μηχανογραφικά συστήματα ένας θεός ξέρει, η παράλληλη εφαρμογή δεν λύνει τα προβλήματα στην εποχή της ταχύτητας και της τεχνολογικής επανάστασης.
 • Κάτι η μεταφορά αρμοδιοτήτων από την περιφέρεια, κάτι η μεταφορά υπαλλήλων, κάτι η μεταφορά αρχείων, κάτι η μεταφορά τεχνογνωσίας, κάτι….έσπασε (μεταφορικά) στην μεταφορά! Και οι πολίτες πληρώνουν (μεταφορικά) τα…. μεταφορικά. Η στήλη ως μη ειδική, κοινώς ανίδεη και της πλάκας, (με την καλή αν υπάρχει έννοια), είχε επισημάνει τις δυσκολίες της συνένωσης των υπηρεσιών των τριών πόλεων και ότι θα έπρεπε η διαδικασία να ξεκινήσει αμέσως μετά τις εκλογές. Θερμή παράκληση! μη τα παίρνετε όλα στην πλάκα…..
 • Το πιο ηχηρό μήνυμα που εστάλη τελευταία στους πολιτικούς όλων των κομμάτων είναι αυτό της χαροκαμένης οικογένειας του δολοφονημένου αστυνομικού. Η οικογένεια απαίτησε να μην παρευρεθούν πολιτικοί στην κηδεία του αδικοχαμένου παιδιού τους. Η απόφαση μπορεί να μην έχει τόσο ουσιαστική αξία, έχει όμως τεράστια σημειολογική σημασία για την κοινωνία και τους διαχειριστές της εξουσίας. Αν κατάλαβαν καλά δεν περιποιεί τιμή πλέον η παρουσία τους σε κοινωνικές εκδηλώσεις, καλά θα κάνουν λοιπόν να στρωθούν στην δουλειά, να ασκούν τα βουλευτικά τους καθήκοντα με στοιχειώδη συνέπεια και να μην περιφέρονται ως γυρολόγοι πανγηριώτες από πανηγύρι σε πανηγύρι και να χαιρετούν, όπως καλή ώρα ο δικός μας Καλοχαιρέτας.
 • Η άγνοια των περισσοτέρων, η τεμπελιά, το χάχα-χούχα, το ρουσφέτι και η λαμογιά έφεραν την χώρα σε πλήρη αδιέξοδο. Το κακό δεν είναι ότι έκλεψαν την αξιοπρέπειά ενός περήφανου λαού, το δυστύχημα είναι ότι δεν έχουν καταλάβει ούτε το μέγεθος της εγκληματικής πράξης που έχουν επιτελέσει διαχρονικά κατά της χώρας, ούτε την ασέλγεια που διέπραξαν σε βάρος του λαού που τους εμπιστεύτηκε την τύχη του τα τελευταία τουλάχιστον χρόνια.
 • Την ώρα που ο λαός καταπιέζεται από τους ισχυρούς και εκλιπαρεί θλιμμένος με σκυφτό το κεφάλι τους δανειστές του για ακόμη λίγη παράταση της ζωής του, κάποιοι επιχαίρουν γιατί…..κατόρθωσαν, λέει, να επιμηκύνουν την εξόφληση του χρέους ή για την μείωση κατά μια μονάδα του επιτοκίου. Σταματήστε επιτέλους να ρίχνει τις ευθύνες ο ένας στον άλλον, οι πολίτες ξέρουν και οργισμένοι κραυγάζουν: Αιδώς…..(μ-πίπ) αργείοι
 • Κύριοι, για να μην κομπορρημονείτε και βαυκαλίζεστε ότι κάτι κάνετε, ο λαός έχει πειστεί για τα αυτονόητα, ότι δηλαδή: Για την κατάντια της χώρας ευθύνονται αποκλειστικά όσοι διαχειρίστηκαν διαχρονικά την εξουσία σε όλα τα επίπεδα και ότι αν οι ισχυροί της Ευρώπης και όχι μόνο, πιστεύουν ότι η σωτηρία της Ελλάδας εξυπηρετεί τα δικά τους πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα θα την σώσουν έτσι και αλλιώς, εσείς απλά οφείλετε να συμμορφωθείτε πιστά προς τις υποδείξεις.
 • Τουλάχιστον έλθετε στο ύψος των περιστάσεων, πέστε ομαδικά συγγνώμη στο λαό, διαβουλευτείτε μαζί του και κάντε σωστή διαχείριση. Α! και μην τον προκαλείται με την παρουσία σας και τις χαιρετούρες σας…..

Τα σχόλια δικά σας...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s