Παιανία, Σπάτα, Αρτέμιδα – Οδικός άξωνας

Ο βουλευτής Περιφέρειας Αττικής της Ν.Δ. και τ. Υφυπουργός Θανάσης Μπούρας κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή προς τους Υπουργούς α)Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και β) Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με θέμα την ανάγκη ολοκλήρωσης των εργασιών στον οδικό άξονα Παιανία-Σπάτα-Αρτέμιδα.

Η ερώτηση πήρε αριθμό πρωτοκόλλου 12710/09-03-11και έχει ως εξής:

«Ένας σημαντικός οδικός άξονας Παιανία-Σπάτα-Αρτέμιδα, κατασκευάζεται τα τελευταία χρόνια, με συγχρηματοδότηση από τα Ευρωπαϊκά προγράμματα και με φορέα υλοποίησης μέχρι 31-12-2010 την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ανατολικής Αττικής.

Ο δρόμος αυτός είναι σημαντικός όχι μόνο για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας γιατί συνδέει σημαντικές πόλεις της περιοχής, αλλά αποτελεί και σημαντικό εργαλείο για την ανάπτυξη του εμπορίου, της βιοτεχνίας, της βιομηχανίας, του τουρισμού, της Ανατολικής Αττικής.

Επιπλέον διευκολύνει την πρόσβαση στο Διεθνές αεροδρόμιο των Αθηνών.

«Τον τελευταίο καιρό παρατηρούνται καθυστερήσεις στην εκτέλεση των εργασιών με αποτέλεσμα πολλά τμήματα να μην έχουν ολοκληρωθεί , με ότι αυτό συνεπάγεται, τόσο για την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής, όσο και για την οδική ασφάλεια.

Κατόπιν όλων των παραπάνω ερωτούνται οι αρμόδιοι Υπουργοί:

Προτίθενται να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την ολοκλήρωση των εργασιών του οδικού άξονα Παιανία- Σπάτα- Αρτέμιδα, για το καλό της περιοχής και της οικονομίας γενικότερα;»

Τα σχόλια δικά σας...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s