Γραμματικό – Συκοφαντική δυσφήμιση – κα ΣΟΥΦΛΗ

Με ποινή φυλάκισης δέκα (10) μηνών, τιμωρήθηκε η εκδότρια των Αττικών Νέων κα ΣΟΥΦΛΗ, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ύστερα από  μήνυση του πρώην Προέδρου του Γραμματικού κ. Νίκου Κούκη για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η ποινή της επιβλήθηκε, γιατί είχε δημοσιεύσει σε ρεπορτάζ στην Εφημερίδα Αττικά Νέα τον Φεβρουάριο του 2009, ότι, ο Πρόεδρος του Γραμματικού είχε δήθεν δηλώσει ότι επιθυμεί τη δημιουργία Εργοστασίου Αξιοποίησης των Απορριμμάτων στο Γραμματικό.

Όταν μετά από τόσους αγώνες, επώνυμες καταγγελίες για οικονομικά συμφέροντα, ξυλοδαρμούς, φυλακίσεις, αυτεπάγγελτες διώξεις για αντίσταση κατά της αρχής, παρακώλυση συγκοινωνίας και λοιπές πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα εναντίον μου  βρίσκονται κάποιοι να ακυρώσουν , ή , να προσβάλουν τον αγώνα και την υπόσταση μου είναι μονόδρομος η παραπομπή στη δικαιοσύνη.

Την τιμή, την υπόληψή μου, την ακεραιότητα του χαρακτήρα μου, το ήθος και την αξιοπρέπειά μου δεν τα διαπραγματεύομαι με κανένα αντάλλαγμα δήλωσε ο κ. Κούκης, ο οποίος νοιώθει ηθικά δικαιωμένος από την απόφαση.

Τα σχόλια δικά σας...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s