ΕΥΟΔΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ…

…ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
Με τον καλύτερο τρόπο ευοδώθηκαν οι προσπάθειες του Δημάρχου κ. Ιορδάνη Λουίζου, της Διεύθυνσης, των ιατρών και των εργαζομένων του Κέντρου Υγείας Νέας Μάκρης για την απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία του, ύστερα από τις ανακοινώσεις στον Τύπο του Σισμανογλείου Νοσοκομείου, στο οποίο διοικητικά ανήκει το Κέντρο Υγείας, για άμεση πρόσληψη ιατρικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων.
Με κύριο σκοπό τη βελτίωση και την αναβάθμιση των ανεκτίμητων υπηρεσιών που προσφέρει το Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης στους κατοίκους της πόλης αλλά και όλης της ευρύτερης περιοχής στα μέσα Ιουλίου είχε πραγματοποιηθεί στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο συνάντηση εργασίας μεταξύ της νέας Διοικητού του Νοσοκομείου κας Όλγα Οικονόμου και του Δημάρχου Νέας Μάκρης κ. Ιορδάνη Λουίζου κατά την οποία η νέα Διοικητής είχε δεσμευτεί για την άμεση κάλυψη των ελλείψεων προσωπικού που υπάρχουν στο Κέντρο.
Οι άριστες σχέσεις μεταξύ της νέας Διοίκησης του Σισμανογλείου και της Δημοτικής Αρχής της Νέας Μάκρης αποτελούν εγγύηση ότι όλα τα προβλήματα που τυχόν προκύπτουν στη λειτουργία του Κέντρου Υγείας πρόκειται πλέον να διευθετούνται με ταχείς ρυθμούς.

Τα σχόλια δικά σας...