Ας αφήσουμε πίσω ό,τι μας χώρισε

Ο επί χρόνια δήμαρχος Νέας Μάκρης και νυν υποψήφιος Δήμαρχος του νέου Δήμου Μαραθώνα Βασίλης Τζιλάβης, επικεφαλής της «Μαραθωνίου Συμπολιτείας» δήλωσε :
«Ο νέος Δήμος Μαραθώνα με αφετηρία τις εκλογές του Νοεμβρίου και πυξίδα το νέο αυτοδιοικητικό μοντέλο πρέπει να προχωρήσει μπροστά.
Με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής και την διατήρηση της κοινωνικής συνοχής σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία που περνάμε για την πρόοδο των συμπολιτών μας σε όλη την έκταση του Δήμου.
Με αυστηρά κριτήρια και προσεκτικά προσδιορισμένους κανόνες που θα ισχύουν για όλους, με διαφάνεια και αλληλοσεβασμό, με παρεμβάσεις που θα προωθούν την δημιουργική παραγωγή χωρίς να καταστρέφουν ότι υπάρχει στη φύση και στο περιβάλλον αλλά και με σοβαρή, ξεκάθαρη, υπεύθυνη επιστημονικά και τεκμηριωμένη πρόταση.
Με καλύτερες υπηρεσίες, με ολοκληρωμένες υποδομές με διαφάνεια στη διαχείριση του Δήμου, με ισορροπημένη ανάπτυξη σε όλη την έκταση του Δήμου μας.
Ο τόπος μας είναι ένας τόπος ευλογημένος, αλλά και εξαιρετικά ευαίσθητος. Χρειάζεται την προσοχή και την προσπάθεια όλων μας στην διατήρηση των φυσικών πλεονεκτημάτων του και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.
Και τόνισε :
«Σας καλώ να δημιουργήσουμε το μέλλον όλοι μαζί. Να διαμορφώσουμε όλοι μαζί συνθήκες βιώσιμης ανάπτυξης, ποιοτικής καθημερινότητας με ευαισθησία για το περιβάλλον.
Σας καλώ να αφήσουμε πίσω ό,τι μας χώρισε.
Σας καλώ να διεκδικήσουμε όλοι, μια καλύτερη ζωή για όλους χωρίς να ξεχνούμε ποτέ τις πιο αδύναμες ομάδες του πληθυσμού.
Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε στην τοπική αυτοδιοίκηση τον πρωταγωνιστικό ρόλο που πρέπει πλέον να παίξει. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τολμηρό πρόγραμμα ανάπτυξης που θα εγγυηθεί την αποτελεσματική σύνθεση των γεωγραφικών, κοινωνικών και οικονομικών διαφορών που υπάρχουν στην ευρεία περιοχή.»
Share Share

Τα σχόλια δικά σας...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s