ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟΠροκειμένου ο Δήμος Νέας Μάκρης να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που προέκυψε πρόσφατα με τη προκαταρκτική χωροθέτηση Θαλάσσιου Αιολικού Πάρκου στον κόλπο του Μαραθώνα ο Δήμαρχος κ. Ιορδάνης Λουίζος συνυπέγραψε σύμβαση Παροχής Επιστημονικών Υπηρεσιών με τον κ. Μιχαήλ Δεκλερή, Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Ο Δήμος Νέας Μάκρης ευρισκόμενος αντιμέτωπος με τη προκαταρκτική χωροθέτηση Θαλάσσιου Αιολικού Πάρκου πλησίον των ακτών της πόλης, που παρουσίασε πρόσφατα η ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος, ενώνει τις δυνάμεις του με το Επιμελητήριο Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης το οποίο ανέλαβε την εκπόνηση Γνωμοδότησης, σύμφωνα με την Επιστημονική μεθοδολογία, για το ζήτημα νομιμότητας των ενεργειών της Διοίκησης, εκτιμώντας ότι όντως τίθενται εν προκειμένω ζητήματα βιωσιμότητας.
Η συμφωνία συνεργασίας του Δήμου Νέας Μάκρης με τον κ. Μιχαήλ Δεκλερή πραγματοποιείται σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να αντιμετωπιστεί το τεράστιο πρόβλημα που προκύπτει για τη πόλη και τους κατοίκους της.

Το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Share Share

Τα σχόλια δικά σας...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s